Modularna sofa sa ekstra dubokim tapacirungom
27.02.2014 Dnevni boravak

Modularna sofa sa ekstra dubokim tapacirungom

Nuvolone je originalno kreirana sedamdesetih godina prošlog veka i bila je veoma popularna. Zbog svog izgleda imala je mističnu pojavu i postala nezaboravna silueta koja je obeležila te godine.

Mimo Design Group je danas restilizovala Nuvolone sofu i učinila je glamuroznijom sa tapacirungom od kože ili ekokože. Modularna sofa može se koristiti pojedinačno kao fotelja ili da se ukombinuje i time stvori sofa.

Modularna sofa slika2

Njen otoman može da se koristi i kao stočić za noge, kao mesto za odmor nogu ili kao produžetak fotelje. Kako god da iskombinujete ovu sofu jedna stvar je sigurna – svi će želeti da sednju u nju.

Modularna sofa slika3 Modularna sofa slika4

Duboki useci u kožnom tapacirungu su savremeni izraz opuštene elegancije, a tople braon senke pružaju organski izgled koji je savršen u mnogim stilovima. Bela verzija će savršeno izgledati u modernom okruženju sa pop-art dekorom.

Modularna sofa slika5

Srebrno siva sofa je savršena za industrijsko šik okruženje. Bilo koju boju da odaberete ova sofa će vam pružiti savršen ambijent za sedenje i druženje sa prijateljima.

Izvor: trendir.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije