Stočić
13.05.2013 Dnevni boravak

Neobično & zavodljivo

Želja svih nas jeste da dnevni boravak, u kojem provodimo najviše vremena, ne podleže stereotipima na koje smo navikli. Pa setite se i sami, do pre nekoliko godina u salonima nameštaja mogli smo pronaći samo ugaone garniture, dvosede, trosede i fotelje u beloj, braon ili crnoj boji, obične fotelje i klub-stolove. Međutim, sada je izbor mnogo veći i, što je najbitnije – veoma je raznovrstan. Danas možemo veoma lako opremiti svaku prostoriju. Čak i ako ne planiramo kupovinu nameštaja, dom lako možemo osvežiti komadima neobičnih oblika, boja, dezena…

Klub-stočić A Song For You proizvodi italijanski proizvođač nameštaja Saba Italia. Dva spojena klub-stočića kreiraju izuzetnu harmoniju oblika. Dekorativni jastuci koji se mogu postaviti na top stola dodatno mogu ulepšati ambijent. Dimenzije: 75×50 cm (info: showroom Lusso).

Komoda sa slikama
Komoda Holly sa dve fioke i dvoje vrata urađena je od medijapana a privlači poglede zahvaljujući crtežima. Možete je postaviti u trepezariju ili dnevni boravak Dimenzije su joj: 33x91x26 cm; a može da se kupi u salonu Kika.

Kika komoda
Komoda Holly, dimenzija 75x91x38 cm, sa dvoja vrata, sačinjena je od medijapana u beloj boji. Na frontovima su motivi Ajfelovog tornja i cveća. Ovu komodu možete kupiti u salonu Kika.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije