Stikeri za zid
03.06.2013 Dnevni boravak

Nešto potpuno drugačije

Ako želite da dekorišete svoj prostor, i učinite ga malo drugačijim, samolepljive nalepnice pravo rešenje za vas. Namenjene su prevashodno za lepljenje na zid, ali se, takođe, mogu koristiti i za nameštaj, vrata…

Samolepljive nalepnice – stikeri nisu namenjeni samo za zidove, već mogu da se lepe na sve glatke površine. Površina treba da bude ravna i glatka, suva i čista – bez prašine i masnoća.

Stikeri bambus
Ukoliko nalepnicu postavljate na površinu koju je moguće oprati (prozorsko staklo, komad nameštaja, pločice…) najbolje je do to i učinite. U protivnom, prebrišite površinu čistom suvom krpom da bi ste uklonili prašinu. Neravne i površine sa teksturom se ne preporučuju kao ni sveže okrečeni zidovi. Morate sačekati 3 nedelje da bi se boja na zidovima potpuno osušila.

Stiker u dnevnom boravku
Način postavljanja: Odvojte nalepnicu od podloge i pažljivo je naslonite na površinu koju želite da dekorišete. Čistom mekom krpom, potezima od sredine prema ivicama, pažljivo pritiskajte stiker. Ako niste zadovoljni rezultatom, pažljivo ga odlepite i ponovo zalepite, a ukoliko jeste, još jednom pređite preko stikera mekom krpom uz malo jači pritisak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije