Trendi luster
02.06.2013 Dnevni boravak

Plastika vanvremenskog dizajna

Kartell, poznati italijanski proizvođač nameštaja i rasvete, nikada se nije plašio inovacija i primene novih tehnologija. Kartell je jedna od vodećih firmi u oblasti industrijskog dizajna i primene plastičnih materijala u proizvodnji nameštaja i rasvete.
Dok je većina italijanskih brendova počela u malim majstorskim radionicama, Kartell je odmah krenuo sa industrijskom proizvodnjom, postavivši sebi dva cilja: uvođenje plastike u masovnu proizvodnju nameštaja i razvijanje nove tehnologije u proizvodnji.
Italijanski dizajn
Kartell, kao poznati italijanski proizvođač, uvek posredstvom svog razvojnog dela, bio je pionir u proizvodnji i primeni novih materijala. Kartell je 59 godina svoje istorije predstavio kroz sopstvene proizvode, a gledajući njihove modele, vidimo brend koji se nikada nije plašio inovacija i koji je i danas vodeći u primeni novih tehnologija.
Moderan plastični nameštaj
Kroz svoje proizvode pokazuje da je dobar dizajn vanvremenski, te da je to razlog što se produkti njihove delatnosti koriste u domovima na svim kontinentima i mogu da se kombinuju sa svim stilovima. Kartell je uvek verovao u svestranost plastike, laganog prozračnog materijala koji može da se pravi u raznim bojama.

Proizvodi od plastike mogu biti u isto vreme fleksibilni i čvrsti, neprozirni, providni ili sjajni, a u svakom slučaju dobro izdizajnirani i dugotrajni. Kartell je dokazao da plastika može da bude lepa i zato se obraća klijentima koji su u potrazi za originalnim, različitim i jedinstvenim proizvodima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije