Ergonomsko kupatilo
27.03.2014 Kupatilo

Ergonomsko kupatilo sa drvenim sistemom

Ovo je možda do sad najintegrisanije kupatilo. Stavljanje u liniju lavaboa i kade stvara veoma linijsko kretanje a tuš koji se nalazi iznad daje prostoru gotovu eteričnu notu. Ovaj minimalistički stil kreira spektakularnu sobu u svakom detalju.

Drveni sistem koji je korišćen za izgradnju je kombinacija egzotičnih vrsta i tretirane su kako bi izdržale vlažnost. O ovom drvetu se vodi veoma dobra pažnja i ono dolazi iz planiranog sečenja, pa osim što je iz ekološkog uzgoja ono ima i veoma dobar dizajn.

Ergonomsko kupatilo slika2 Ergonomsko kupatilo slika3

Ne morate se samo ograničiti na drvo, kadu možete naručiti u aluminijumskom ramu sa korian školjkom i možete je ukombinovati sa drvenom radnom površinom. Ukombinujte materijale kao što su korian, metal i drvo, ukombinujte ih kako god vam se sviđa. Osnovni sistem ima fioke ili vrata i postoji izbor između 5 različitih lavaboa.

Ergonomsko kupatilo slika4

Ergonomsko kupatilo slika5

Takođe možete odabrati ogledalo kakvo želite i time kupatilo učiniti ličnim, učiniti svojim. Bez obzira za koje teksture i boje se odlučite, kada krenete sa kvalitetnim materijalima i u konstrukciji i dizajnu vaše kupatilo će izgledati zadivljujuće.

Zamislite sebe kako se protežete u ovom kupatilu, u kadi punoj tople vode.

Izvor: trendir.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije