Braon kupatilo
15.05.2013 Kupatilo

Osvežite svoje kupatilo

Kompanija Geberit nedavno je predstavila inovativna sistemska rešenja na polju sanitarija – Geberit DuoFresh, tipku za aktiviranje Sigma 60, tuš-element, Geberit monolith i Geberit Aqua Clean.

Geberit DuoFresh na jednostavan, efektan i po životnu sredinu potpuno bezbedan način eliminiše neprijatne mirise iz toaleta – miris se izvlači direktno iz WC šolje kroz cev za ispiranje, prolazi kroz aktivni karbonski filter i prečišćen se vraća u prostoriju. Veoma lako se postavlja, i, osim priključka za struju, nije neophodno dodatno projektovanje.

Uređenje kupatila

Ovo „čisto rešenje“ dostupno je svima, jer DuoFresh vrši ventilaciju WC šolja svih proizvođača. Ventilacija neprijatnih mirisa manuelno se aktivira pritiskom na dugme, a nakon programiranih deset minuta ventilacija se isključuje. Dve dodatne inovacije kompanije Geberit jesu tipka za aktiviranje Sigma 60 i tuš-element. Sigma 60, koju je dizajnirao poznati nemački dizajner Cristoph Behling, jeste dupli WC taster, koji omogućava dvokoličinsko ispiranje i prvi je Geberitov taster koji je, po instaliranju, u ravni zida.

Moderno kupatilo

Tuš-element je u stvari zidni odvod za tuševe u ravni poda, što je sada veoma u trendu. Moderna kupatila sa ravnim podom atraktivnija su od malih tuš-kabina, ali i pogodna za starije osobe, jer nemaju prag. Svoje kupatilo možete oplemeniti i proizvodom Geberit Monolith, veoma elegantnim sanitarnim modulom za WC šolju (sa integrisanim vodokotlićem), zatim najnovijim modelom nadzidnog vodokotlića AP116 (napravljen od visokokvalitetne plastike otporne na oštećenja i UV zračenje; ima dvokoličinsko ispiranje i dodatak za ubacivanje kocki za dezinfekciju), kao i Geberit AquaClean WC šoljom koja brine o vašoj higijeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije