03.07.2019 Enterijer

Mesto za uživanje

Dom je mesto gde svi provodimo svoje najlepše trenutke, kada smo sa porodicom, upravo zbog toga sam izgled našeg doma može u velikoj meri da utiče da se u njemu osećamo što lepše i udobnije.

Male promene u opremanju doma mogu da znače mnogo. Nije potrebno ulagati na desetine hiljada dinara kako biste osvežili svoj prostor za stanovanje, već mudrim odabirom i pametnom investicijom određenih komada nameštaja koje ćete međusobno uklopiti možete da učinite da vaš dom postane jedna predivna oaza u kojoj ćete želeti da boravite i doživite nezaboravne trenutke.

Leto je vreme kada uveliko pravimo planove gde da otputujemo na odmor. A, da li ste znali da svoj dom možete da uredite tako da vam se čini kao da ste već na odmoru? Dovoljno je da oplemenite svoj dom nameštajem u morskim bojama i začinite sa bojama peska i tirkizno plavog mora. To je svakako ambijent u kojem ćete se osećati kao na nekoj idealnoj morskoj destinaciji.

Arhitekte Forma Ideale imaju odlične ideje kako da se osećate kao da ste već na moru. Savet je da svoju dnevnu sobu, u kojoj provodite najviše vremena sa celom porodicom, opremite regalom SIENNA u dekoru sivog hrasta i pesak lak folije koji će, uz nekoliko malih detalja, učiniti da atmosferu letnjeg odmora unesete u vaš dom. Važno je napomenuti da paleta boja igra ključnu ulogu prilikom dekorisanja enterijera u morskom stilu. Savet je da ovog leta odaberete tirkizne nijanse tepiha, a prostor oplemenite saksijskim biljkama, koje će prostoru dati dašak leta i morskog uživanja. Tapete su stavka koja će prostoru dati jednu neophodu notu i učiniti da prostor izgleda sasvim drugačije. Savet je da birate boje u svim nijansama peska. Nabavite suptilne minimalsitičke ukrase koje ćete postaviti na klub sto, a preporuka je da odaberete sto UNION, dimenzija 90×50.

i ukrasi mogu biti uspomene sa nekih prethodnih letovanja u vidu školjki i morskih zvezdi, ili pak neka dekoracija sa nautičkim motivima. Sada je vaš dom pravo mesto za uživanje.

još iz kategorije