12.09.2017 Moderno Stan

Revolucija rezolucije: Oštro, bogato, realistično!

Iako se kultura gledanje televizije promenila, a izbor i kvalitet uređaja povećao, ništa se ne može uporediti sa UHD tehnologijom koja je poslednji standard kada je reč o kvalitetu slike.

UHD je revolucija rezolucije jer svi pikseli iz dosadašnjih Full HD televizora stanu u 1/4 4K Ultra HD televizora. U praksi, to znači ogromnu razliku, posebno kod velikih dijagonala, gde 4 puta veća gustina piksela ima veliki uticaj na kvalitet onoga što gledate. Slika je oštra, bogata i realistična.

Videćete mnogo detalja, a postaće vam dostupni i 4K video snimci sa YouTube-a, Netflix-a, itd. Poboljšanje će osetiti i gejmeri, jer će kvalitet detalja i slike značajno uticati na osećaj u igri.
Kako se ova tehnologija već duže vreme koristi u bioskopima, slobodno možemo reći da VOX UHD televizori donose bioskop u vaš dom!

VOX Electronics daje 3 godine garancije na sve televizore, jer osim iznenađujuće dobrih karakteristika ovih televizora, sa nama nema iznenađenja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Sve je belo

31.10.2018 Moderno

Da li beli prostor mora biti dosadan? Anemičan? Prikazujemo vam projekat biroa PUJO.RS koji je od "glave do pete" u beloj boji i koji je i zanimlji...

pročitaj još