25.11.2016 Enterijer

PAMETNI FRIŽIDERI ZA PAMETNO ČUVANJE HRANE

PAMETNI FRIŽIDERI ZA PAMETNO ČUVANJE HRANE

Neretko nam se dogodi da kupimo sveže voće, povrće, ribu ili komad mesa, ali kad ih stavimo u frižider, vrlo brzo izgube prvobitnu svežinu i pokvare se. Jedan od glavnih razloga za to je nepravilno čuvanje hrane. Namirnice mogu postati neupotrebljive i usled mešanja mirisa, pa tako otvoreno kiselo mleko možemo baciti nakon što povuče miris belog luka koji je stajao u neposrednoj blizini.
Više ne morate da čitate savete o tome šta je potrebno ostaviti u frižideru da se mirisi ne bi mešali ili meso ostalo svežije. Pametni frižideri najnovije generacije donose brojne inovacije i tehnologije koje sprečavaju da dođe do mešanja mirisa, čuvaju svežinu svih namirnica i omogućavaju raspodelu namirnica po vrsti, ali i prema potrebama starijih ili mladjih članova porodice, za lakše odlaganje i uzimanje.
Uz ove nove modele frižidera možete čak i kreirati prostor za odlaganje hrane i pića na svoj način. Na primer, podesive korpe u vratima vam pomažu da jednostavno organizujete i na fleksibilan način skladištite predmete razlićitih veličina kao što su flaše i plastične kutije.
Novi frižideri renomiranih proizvođača imaju Twin Cooling Plus sisteme koji koriste dva zasebna protoka vazduha i preciznu kontrolu temperature kako bi se održala optimalna vlažnost kako u frižideru, tako i u zamrzivaču. Ovaj sistem pomaže da se očuva svežina jabuka, sprečava da se sladoled zalepi za zamrzivač i ne dozvoljava da se kocke leda osećaju na neko jelo sa belim lukom.

2
Imajući u vidu narastajuće potrebe potrošača, kompanija Samsung je upravo razvila ove pametne uređaje koji korisnicima nude fleksibilnost, lakoću organizacije i korišćenja, uz vrhunski stil i dizajn. Osim vrhunskih funkcija, kupovina Samsung frižidera doneće vam i manje briga oko računa za električnu energiju, a sačuvan novac možete iskoristiti da kupite još neki moderan detalj u vašoj novoj kuhinji.

 

Pametna računica

Samsung je posvetio veliku pažnju razvoju pametnih uređaja za domaćinstvo koji potrošačima nude veliku uštedu na svim nivoima, istovremeno brinući o očuvanju životne sredine. Ali, ukoliko ove jeseni razmišljate o zameni kućnih aparata, Samsung je obezbedio da ušteda bude još veća. Ukoliko kupite neki model iz široke palete Samsung frižidera ili neki od modela Samsung veš mašina A+++ do 30. novembra u radnjama Gigatron, Tehnomanija, Emezzeta, Home Center, Tehnopolis ili Win Win, možete ostvariti uštedu do čak 31 000 dinara. Koji modeli su na akciji pogledajte na http://www.samsung.com/rs/offer/samsung-pametna-racunica

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije