23.10.2019 Enterijer

Sajam nameštaja je u Atlasu već počeo! 

 

Dobre vesti za sve one vas koji nestrpljivo iščekujete predstojeći Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije!

Popusti povodom Sajma

U prodajnim salonima kompanije Atlas, sajam je, kako se čini, već počeo, jer povodom nadolazeće manifestacije i posebnih pogodnosti koje je prate, Atlas kompanija u svim salonima odobrava popuste na kupovine koji mogu ići i do 25%.

Kako navode u Atlasu, ova promocija prirodan je nastavak tradicije koju kompanija praktikuje već nekoliko godina unazad. Nastojeći da sajamsku ponudu upriliči i van samog sajma (kako u smislu lokacije, tako i u smislu trenutka), za sve one koji nisu u prilici da posete njihov štand na samom Sajmu (ili žele da zaobiđu sajamsku gužvu) kompanija Atlas je, pored navedenih popusta, pripremila posebnu postavku u svojim salonima. Naime, u svim prodajnim salonima Atlas možete se upoznati sa novim modelima koji su premijerno predstavljeni ove godine, kao i sa novom, obogaćenom ponudom materijala među kojima se posebno izdvajaju kože koje su ručno obrađivane, kao i mebl štofovi koje karakteriše prirodna struktura sa pojačanim procentom vlakana lana, pamuka i viskoze.

 

Posetite ATLAS na Sajmu u Hali 3

Što se tiče Sajma nameštaja, u periodu od 5. do 10. novembra, Atlasov štand će se naći u okviru dizajnerskog segmenta u Hali 3. Na samom Sajmu, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa novom koncepcijom ovoga brenda koja se zasniva na implementaciji svetskih trendova u postojeće modele i inovaciji na polju korišćenja materijala. Na Sajmu će biti biti i predstavljen novi katalog koji sadrži kompletiranu ponudu svih modela, među kojima se posebno izdvaja ponuda modularnih sofa i ugaonih garnitura obogaćena novim formama i pojedinačnim elementima za postizanje konfiguracija koje će ispuniti zamisli i najzahtevnijih kupaca.

Preporučujemo vam da ne propustite da se detaljno upoznate sa bogatom ponudom ovoga brenda jer proizvodi Atlasa nisu samo obični komadi nameštaja, već predstavljaju otelotvorenje sveta neograničenih mogućnosti.

još iz kategorije