Udoban krevet
27.01.2014 Spavaća soba

Veliki krevet kao oaza komfora

Da li je ovo dušek ili krevet? To je i jedno i drugo. Big Bed je proizvod firme Varenna Poliform koji nije samo krevet, to je životni prostor dizajniran za vašu relaksaciju i komfor.

Koncept je došao iz kreativnog uma Paole Navone, koja je kreirala krevet da joj on bude oaza u koju će se skloniti od užurbanosti svakodnevnog života. Veliki ram kreveta je prekriven mekanim tapacirungom, čime je dobio privlačan izgled velikog dušeka.

Udoban krevet slika2

Sam dušek ustvari se nalazi u ramu kreveta, kao kod normalnih kreveta, ali je stil ovog kreveta mnogo mekši i udobniji zahvaljujući njegovom tapacirungu.

Udoban krevet slika3

Krevet leži veoma nisko na zemlji čime dobija opušten vibraciju, a jednostavno kockasto uzglavlje poziva nas da se zavalimo i naslonimo na njega. Nema udobnijeg mesta da se odmorite nakon napornog dana.

Kako bi dodali na stilu i udobnosti postoji opcija kreveta sa integrisanim obodom i natkasnom. Takođe, tapacirani delovi pomažu opuštanju i udobnosti, na njih možete ostaviti neke stvari, pa čak i čašu vode.

Udoban krevet slika4

Ovaj krevet je udoban za čitanje, opuštanje, spavanje i obnovu energije, ne postoji stvar koju nećete voleti kod ovog kreveta.

Izvor: furniturefashion.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije