24.03.2022 Enterijer

STAN: ŽIVOT NA DVA NIVOA

Nakon pažljivog i pomnog planiranja, arhitektica i dizajnerka enterijera Tzvia Kazayoff kreirala je udoban i lep enterijer penthausa, koji se nalazi u blizini centra Tel Aviva.

Na gornjem nivou, koji izlazi na lepu veliku terasu s bazenom, i s koje može da se sagleda dobar deo grada, nalazi se dnevni boravak i kuhinja.

Soba je opremljena udobnom sofom presvučenom sivim tekstilom, foteljama u nešto tamnijoj nijansi i velikim klub-stolom sa staklenom pločom.

TV je postavljen iznad ormarića u dekoru drveta, odnosno između dve metalne grede koje su deo zatečenog stanja.

Kuhinja je urađena u kombinaciji medijapana tamnosive boje u mat varijanti i bele u visokom sjaju. Radno ostrvo je poslužilo samo za smeštaj frižidera za vino, i kao pult za obedovanje. Iznad je postavljen držač za čaše, napravljen od crnih metalnih profila.

Na donjem nivou nalazi se spavaća, radna i soba koju bismo takođe mogli nazvati dnevnom.

Spavaća soba uređena je u neutralnim, svetlim tonovima i opremljena nameštajem rađenim po zamisli arhitektice Tzvie Kazayoff. U okviru nje nalazi se prostrano i svetlo kupatilo koje je „zamaskirano“ ogledalima.

Dnevna soba na ovom nivou zapravo je pregradnim zidom podeljena na deo opremljen sofom i TV-om, dok je manja povšrina pretvorena u radni kutak u kojem je mesto našao veći regal od drveta bojenog u crno, radni sto od masivnog drveta, koji je vlasnica stana nasledila od svojih predaka i ugaoni element namenjen za sedenje.

www.kazayoff.co.il

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije