27.04.2017 Enterijer

UNICA MULTIMEDIJA UTIČNICE

Must have ove sezone – rešenja kompanije Schneider Electric učiniće vaš dom, poslovni ili ugostiteljski prostor lepšim i funkcionalnijim

Svesni smo činjenice da prostor u kom boravimo, bilo da je radni ili životni, moramo prilagoditi svom stilu i ukusu. To je način da izrazimo sebe i napravimo ličnu oazu. Lepota prostora zavisi od kreativnosti, funkcionalnosti i afiniteta. Osim boja zidova, nameštaja, zavesa ili ukrasa, svaku kombinaciju kompletiraće i funkcionalni detalji – prekidači i utičnice. Zahvaljujući rešenjima kompanije Schneider Electric, u programu pronaći ćete dekorativne okvire vrhunskog dizajna, komunikacione utičnice ili regulatore rasvete, pa možete pustiti mašti na volju i oplemeniti svoj prostor bojama i oblicima. Sve proizvode ove linije karakterišu funkcionalnost, jednostavnost ugradnje, estetika i ušteda električne energije.

Program elektrogalanterije obuhvata bogatu ponudu proizvoda koji omogućavaju igranje bojama i materijalima, i koji odgovaraju svakom domu, kancelariji, poslovnom ili stambenom objektu, predstavljajući detalj koji nam je nedostajao. Pet različitih linija koje nude preko 50 boja dekorativnih ramova zadovoljiće sve želje i ujedno ispratiti aktuelne svetske trendove.

Jedan od takvih detalja jesu i nove UNICA USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tablet računara i sličnih uređaja. Ovo rešenje za hotele, poslovne prostore, ali i domaćinstva, dostupno je u četiri boje (bela, bež, aluminijum).

Još jedan način da osavremenite svoj prostor jesu multimedijalne utičnice, koje omogućavaju da se signal dovede od centralnog uređaja (DVD, TV, računar ili home media centar) do onih perifernih (projektor i slušalice), koji se nalaze na udaljenosti većoj nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz njih. Upravo zbog toga, Schneider Electric multimedijalne utičnice predstavljaju idealno rešenje za hotele, poslovne prostore i domove.

UNICA multimedijalne utičnice dostupne su kao 1M moduli sa HDMI, VGA, USB, 3xRCA i audio 3,5 mm konektorima. Jednostavno se kombinuju sa ostalim mehanizmima iz programa, a kablovi za prenos signala skriveni su u zidovima i neće narušiti dinamiku i estetiku prostora. U ponudi su četiri boje modula: bela i aluminijum, pa utičnice prestaju da budu monotoni beli predmeti, već postaju esencijalni deo svakog pažljivo uređenog enterijera.

Kompletan program elektrogalanterije možete pogledati u izložbenom prostoru kompanije Schneider Electric, koji se nalazi u poslovnom objektu ove kompanije na Novom Beogradu. Show Room funkcioniše po sistemu zakazivanja i dostupan je svima koji žele da se upoznaju ili isprobaju rešenja iz programa elektrogalanterije, rešenja za nadzor i upravljanje procesima u industriji, zatim IT rešenja i još mnogo toga.

http://www.schneider-electric.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije