Ašer prodaje vilu posle razvoda

by | 27 marta, 2014
Ašer prodaje vilu posle razvoda

Poslednje dve godine bile su vrlo turbulentne za repera Ašera. Iza njega je vrlo neprijatan razvod i borba za starateljstvo nad decom, a 2013. godine je iselio svoju bivšu suprugu Tameku Foster Rejmond iz imanja u Džordžiji, kako bi vilu prodao za procenjenih 3,2 miliona dolara.

Enterijer je namešten u odmerenom ali ipak luksuznom stilu. U dnevnoj sobi se nalazi belo tapacirani nameštaj a visoke tavanice daju prostoru širinu. Prozori sa lukovima koji propuštaju more svetlosti u prostor unose posebnu dimenziju.

Ašer prodaje vilu posle razvoda slika2

Kutak dnevne sobe je dekorisan u opuštenom stilu sa tropskim elementima dok cela prostorija odiše luksuzom.

Ašer prodaje vilu posle razvoda slika3

Druga dnevna soba u vili je u modernom, pomalo minimalističkom stilu, sa poliranim drvenim podom i nameštajem u sivoj boji. U vili se nalaze mnogi mali ambijenti za relaksaciju, kao što je ovaj sa plišanim otomanom koji obećava sate i sate opuštanja.

Ašer prodaje vilu posle razvoda slika4

Ulazni hol je prostran i svetao i čini da posetilac oseća dobrodošlicu.

U trpezariji dominira silka Golden Gejt mosta u San Francisku. Spiralno stepenište koje vodi posetioce na sprat dominira foajeom iz kog se pruža pogled na dnevnu sobu.

Ašer prodaje vilu posle razvoda slika5 Ašer prodaje vilu posle razvoda slika6

Što se tiče eksterijera mnogo je položeno pažnje na pejzažno uređenje, a prostorom dominira bazen koji je u obliku prirodnog jezera, pametno smešten u veoma zeleno prirodno okruženje.

Izvor: topcelebrityhomes.com


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.