Da li kuća Penn Badgley-a ima vajb serijskog ubice?

by | April 7, 2023
kuća Penn Badgley

S obzirom da je igrao serijskog ubicu Joe Goldberg- a u popularnoj seriji You, očekujemo da je stan Penn Badgley-a jednako misteriozan. 

Da li stan Penn Badgley-a ima vajb serijskog ubice?

Penn Badgley oželjen je pevačicom Domino Kirke i žive zajedno sa svojim sinom James-om i supruginim sinom Cassius, nigde drugde, nego u New York-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Par je obezbedio svojoj porodici stan od 1,8 miliona dolara u naselju Park Slope sa tri spavaće sobe i dva kupatila. Takođe ih košta neverovatnih 2 364 dolara za mesečne račune za održavanje, 24-časovnog vratara i dečiju igraonicu u ovoj elegantnoj zgradi.

Iako par ne deli previše svoj lični prostor, neke detalje su nam ipak otkrili. Njihova dnevna soba ima ogormnu sivu sofu za druženje sa porodicom i prijateljima. Staklene police su ukrašene stinicama koje im znače, a na zidu visi beli okvir za fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Njegova kuhinja je u tradicionalnom stilu sa drvenim ormarićima, keramičkim pločicama sa imitacijom drveta i malim prozorom koji gleda na njujoršku ulicu ispod. Trpezarija je takođe rustično dizajnirana, ima starinske komode i prelepi abažur sa vitražnom šarom.

Spavaće sobe su prostrane za njujorške standarde, imaju puno prostora oko bračnog kreveta i vrlo su svetle zahvaljujući velikim prozorima.

Čitav dizajn njegovog stana je prilično tradicionalan i njujorški, a tonovi nameštaja su prilično neutralni sa ponekom dekoracijom u jarkim bojama. Ono što svakako doprinosi toploj atmosferi njihovog doma su brojne saksije sa biljkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Ako ste očekivali mračan i misteriozan stan, u stilu njegovog lika u seriji You, ili tajne pregrade, niste u pravu jer, kako se čini, Penn je vrlo porodičan čovek, a takav je i njegov dizajn enterijera. A možda ih samo nije pokazao…

Miljana Momirović

Rob Kim/Stringer/GettyImagesEntertainment