Rustični dom Rene Zelveger u Konetiketu

by | 8 marta, 2014
Dom Rene Zelveger

Zvezda popularnih filmova o Bridžit Džouns i njenim dnevnicima, Rene Zelveger, prodaje soju renoviranu kuću iz 1770. godine u Konetiketu. Zavirite u njene odaje!

Slikovito i rustično imanje sadrži renoviranu glavnu zgradu i gostinsku kolibu, ambar za rekreaciju i nekolicinu pomoćnih građevina.

Dom Rene Zelveger slika2

Imanje je opasano rustičnom ogradom i na njemu se nalazi mnogo potpuno prirodnog zelenila, ali i pejzažno uređenih površina. Imanje sadrži i bazen, neizostavni dodatak kuća poznatih.

Dom Rene Zelveger slika3

Enterijer je dosta eklektičan i rustičan, čak klasičan. Zidovi su uglavnom beli sa pojedinim elementima upadljivih boja a nameštaj starinski.

Preovlađuje domaća atmosfera sa daškom rustike.

Dom Rene Zelveger slika4

Kamine je moguće videti u skoro svim prostorijama ali osim ovog luksuznog dodatka, prostor više odiše toplom domaćinskom atmosferom nego glamurom i sjajem. Upravo zbog ovoga ovu kuću moguće je nazvati domom.

Dom Rene Zelveger slika5

Prostrani eksterijeri sadrže i prostore za konje, čiji je Rene veliki obožavalac. Veliki ranč na kojem se nalazi ovo imanje upravo joj omogućava da uživa u svojoj omiljenoj rekreaciji: jahanju.

Dom Rene Zelveger slika6

U dvorištu se takođe mogu naći i prostori za decu, sa kućicama i zanimljivim elementima, ali sve je nenapadno i prirodno.

Izvor: frontdoor.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.