Impresivna vila u Montecitu: Serija „Harry & Meghan“ u uzbudljivom enterijeru

by | 3 februara, 2023
Impresivna vila u Montecitu: Serija

Ako već niste ispratili kontroverznu Netfliksovu seriju „Harry & Meghan“, sigurno ste bar čuli za nju. Impresivna vila u Montecitu omamljuje izgledom!

 

Ako već niste ispratili kontroverznu Netfliksovu seriju „Harry & Meghan“, sigurno ste bar čuli za nju. Ova dokumentarna serija ima za cilj da razotkrije mitove koji okružuju njihovu odluku da se povuku iz kraljevskih dužnosti.

Serija u kojoj princ Harry i Meghan žele da ispričaju svoju stranu priče, nije snimana u njihovom domu. Međutim, snimanje je održano u vili nedaleko od njihove kuće koja mami svojim luksuzom.

Gde je snimana serija „Harry & Meghan“?

Vila u Montecitu je poslužila kao idila raskoša za snimanje serije „Harry & Meghan“. Vila u kojoj je snimana serija je udaljena od njihovog doma 5,5 kilometara i trenutno se prodaje po ceni od 33,5 miliona dolara. U pitanju je kuća sa šest spavaćih soba, kućom za goste i prostranim dvorištom u kome se nalaze bazen i spa centar. Ipak, pogled na planine i okean je onaj koji najviše ostavlja utisak.

Vila u Montecitu: Igra raskoša

Dvostruka lučna ulazna vrata su veličanstveni prolaz ka prostranom životnom prostoru. Potom prostor ukrašavaju i francuska vrata koja vode do verande. Pogled sa ove verande bismo svi želeli da imamo! Ona gleda na beskonačni bazen kuće i travnjak sa italijanskim čempresima.

Unutrašnjost doma krase dramatični lusteri i mermerni podovi. Ipak, plafon koji je u potpunosti ukrašen srebrnim listom ostavlja bez daha.

Vila ima i ogromnu kuhinju sa klupama od mermera, ležernu porodičnu sobu, dve sobe za igru, teretanu i dnevni boravak namenjen isključivo za meditaciju. Čak i da vas ne zanima serija „Harry & Meghan“ izgled ove vile vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Princ Harry i Meghan Markle su verovatno odlučili da sačuvaju svoju privatnost (koliko je to moguće), pa je zbog toga serija snimana u ovoj predivnoj vili u Montecitu. Vila zapanjuje dizajnom i luksuzom.

Iako verovatno nikad nećemo imati prilike da je vidimo, sem ako niste milioner, bar imamo priliku da svoj dom pretvorimo u nešto nalik ovoj vili sa mogućnostima koje imamo. Možda to učini da se osećamo delom kraljevske porodice.
Snežana Vranić

Jim Bartsh

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.