Kalifornijsko imanje Robina Vilijamsa vredno 35 miliona dolara

by | November 19, 2013

Holivudski glumac i oskarovac Robin Vilijams pre tačno 30 godina debitovao je u sitkomu „Happy Days“ i od tada je tokom 80-ih i 90-ih godina ostvario brojne pretežno filmske uloge.

Zvezda filmova „Dobro jutro, Vijetname“, „Društvo mrtvih pesnika“ i „Dobri Vil Hanting“, ove godine se ponovo vraća na male ekrane ulogom u seriji „The Crazy Ones“ u kojoj će mu partnerka biti Sara Mišel Gelar.

robin vilijams

Popularni glumac, koji se ženio tri puta i vodio dugogodišnju bitku protiv zavisnosti od alkohola, izjavio je da je glavni razlog njegovg povratka na televiziju želja za stalnim poslom, jer je zapao u finansijske probleme koje su delom izazvali troškovi brakorazvodnih parnica.

Otvoren bazen

To je bio i jedan od razloga što je Vilijams odlučio da proda imanje u Napi za fantastičnih 35 miliona dolara.

Dnevni boravak Moderno opremljena kuhinja

Ranč Robina Vilijamsa u Kaliforniji prostire sa na 265 hektara i obuhvata ogromnu vilu, vinograd, solarnu farmu i jezero.

Kućni bioskop

Kuća površine 1.860 kvadratnih metara poseduje pet spavaćih soba, šest kupatila, nekoliko dnevnih boravaka, vinariju, kućni bioskop, klimatizovani skladišni prostor, veliku moderno opremljenu kuhinju i sistem mostova povezanih u kulu sa koje se pruža pogled na prostrano imanje.

Vinograd Jezero

Vila takođe sadrži spa, ogroman otvoreni bazen i posebnu kuću sa tri spavaće sobe za upravnika imanja.

Izvor: celebritynetworth.com