Kuća Leonarada Dikaprija od 19 miliona dolara

by | December 27, 2014
Kuća Leonarda Dikaprija

Leonardo Dikaprio je vlasnik velelepne vile, koja se nalazi u Malibuu u Kaliforniji, od 2002. godine, kada ju je kupio za šest miliona dolara. Nakon 10 godina, koliko je proveo u njoj, popularni glumac je odlučio da se preseli na Istočnu obalu.

Prvobitno je rentirao kuću za 75.000 dolara mesečno, da bi posle nekoliko meseci konačno odlučio da je proda za fantastična 23 miliona.

Drvena tavanica Dnevni boravak

Budući da nije bilo mnogo zainteresovanih potencijalnih kupaca, Dikaprio je ubrzo morao da spusti cenu vile na 18,9 miliona, koliko trenutno vredi.

Dom Leonarda Dikaprija nije moderna vila kakva se očekuje od jednog pripadnika holivudske elite. Kompleks od tri kuće sagrađen je 1927. i ima sedam spavaćih soba i šest kupatila.

Kuhinja Spavaća soba

Prizemlje je prostrano i otvoreno, sa fokusom na plažu koja je svega nekoliko desetina metara udaljena od kuće.

Iako je eksterijer kuće uređen u stilu 20-ih godina prošlog veka, enterijer je renoviran i pretvoren u moderan, uglađen, ukusno uređen prostor.

Kupatilo Dvorišna sofa

U kolornoj šemi preovlađuju plave i sive nijanse, a otvorena terasa ispred kuće idealna je za sunčanje i relaksaciju.

Niske tavanice sa drvenim gredama odražavaju atmosferu suncem okupanih plaža, kakvim Malibu obiluje. Sve tri zasebne građevine u sklopu kompleksa imaju drvene podove, koji ih čine prozračnim i otvorenim.

Teretana Dvorište

U dvorištu se nalazi đakuzi za nekoliko osoba, što je još jedan veliki plus za potencijalne kupce. Imanje pored toga obuhvata zatvorenu teretanu, dve kuhinje, od kojih se jedna nalazi u glavnoj, a druga u gostinjskoj kući.

Kuća u Malibuu Spoljašnjost kuće

Vila Leonarda Dikaprija je baš onakava kakva dolikuje holivudskoj zvezdi njegovog kalibra, zato mnogi veruju da sledeća koju bude kupio neće biti ništa manje luksuzna.

Izvor: celebrityhousepictures.com