Kuća Meta Dejmona od 20 miliona dolara

by | October 27, 2013
Kuća Met Dejmona

Glumac Met Dejmon upoznao je svoju suprugu Lusianu Bozan Baroso, konobaricu argentinskog porekla, na jednom od snimanja u Majamiju. Budući da su odlučili da jednim delom vreme provode u raskošnom njujorškom stanu, a drugim u nedavno kupljenoj vili u Los Anđelesu, Dejmon i njegova supruga rešili su da prodaju kuću u Majamiju.

Raskošna vila Dnevni boravak u mirnim tonovima

Met Dejmon je kupio deo ove raskošne vile sagrađene u mediteranskom stilu 2005. godine za 10,3 miliona dolara, a budući da je u pitanju dupleks, drugi deo je pazario godinu dana kasnije za 4,2 miliona.

Mermer u kuhinji Sveće umesto rasvete

Met trenutno prodaje ceo kompleks za fantastičnih 20 miliona. Inače, dok je živeo u njemu, neki od poznatih komšija bili su mu Dženifer Lopez, Riki Martin i modni mag Kelvin Klajn.

Visoke tavanice u spavaćoj sobi Kupatilo

Glavna kuća površine od 1.200 kvadrata poseduje sedam soba, deset kupatila, kućni bioskop, zatvoreni bazen, vinariju, glavnu spavaću sobu sa spa kadom i zasebnom terasom i još jednu terasu na krovu.

Moderan bazen Bar u dvorištu

U sklopu kompleksa nalazi se i gostinjska kuća sa dve spavaće sobe, 52 metra duga privatna plaža sa nesmetanim pogledom na zaliv Biskejn.

Sa pogledom na zaliv Prostrano dvorište

Agent za nekretnine Džil Hercberg, koja je nedavno prodala nekadašnju vilu Đanija Versaćea takođe u Floridi za 41,5 miliona, kuću opisuje na sledeći način: „Od momenta kada kročite na prelepo dvorište, okruženi ste spektakularnim pogledom na okean, tako da vam je odmah  jasno šta ovo imanje čini zaista posebnim… pravim draguljem u srcu Majami Biča“.

Izvor: celebrityhousepictures.com

Tags: