Prošetajte se domom famozne Penelope Kruz

by | April 11, 2018
Dom Penelope Kruz

Španska glumica uživa u domu na Sunset Strip-u, prestižnom delu Los Anđelesa koji se odlikuje mnogim egzotičnim elementima i detaljima.

Od isklesanih drvenih vrata, podova od skupocenog bambusa pa do dvorišta bogatog vegetacijom, u ovom domu sve podseća na egzotiku nekog udaljenog, tropskog ostrva.

Penelopa Kruz je kupila ovaj dom 2005. godine za $3.14 miliona. Vila ima 3 spavaće sobe i 4 kupatila. Sagrađena je 1956. godine u modernom, egzotičnom stilu, sa mnogo svetlosti i prozračnosti u enterijerima, bogatom vegetacijom i tropskim pejzažnim uređenjem u eksterijeru.

Dom Penelope Kruz slika2

Na samom ulazu izrezbarena drvena vrata daju dramatičan ton celom ambijentu, vodeći u ljupko i mistično unutrašnje dvorište – atrijum sa fontanom.

Enterijer je organizovan kao prostor otvorenog plana gde su sve celine povezane u jednu i tečno se i neprimetno spajaju.

Dom Penelope Kruz slika3

Enterijer je prozračan i svetao. Njime dominira pod od drveta i pojedini egzotični komadi nameštaja, kao i egzotične biljke.

Dom Penelope Kruz slika4

Mnoštvo prozora koji prostore povezuju sa baštom čine da se enterijer i eksterijer savršeno spoje i formiraju jednu nadasve prijatnu celinu koja još više podvlači tropski ambijent.

Dom Penelope Kruz slika5

Izvor: frontdoor.com