Raskošni dom Bila Gejtsa vredan 8,7 miliona dolara

by | November 12, 2013
Raskošni dom Bila Gejtsa

Najbogatiji čovek na planeti, osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts i njegova supruga Melinda kupili su početkom godine raskošno imanje u blizini Velingtona, u Floridi, za 8,7 miliona dolara.

Velelepna kuća od 672 kvadratna metra prostire se na skoro dva hektara zemljišta, sagrađena je 1997. godine i ima osam spavaćih soba, šest kupatila, ogromnu kuhinju opremljenu najsavremenijim uređajima i prostrani dnevni boravak.

Bil Gejts

Ispred kuće nalazi se veliko dvorište sa bazenom i udobnim prostorom za sedenje.

Kuća Bil Gejtsa Prilaz kuće

Kuća se nalazi u ekskluzivnoj zajednici Malet hil, koja obuhvata 13 domova, a u sklopu imanja okruženog božanstvenom prirodom je i velika ergela za 20 konja i prostorom za jahanje.

Velika ergela za 20 konja Oprema za jahanje

Gejts i njegova supruga planirali su da ovde provode vreme dok njihova sedamnaestogodišnja ćerka Dženifer učestvuje na jahačkim takmičenjima u Palm Springsu.

Prostran dnevni boravak Bazen u dvorištu

Bil Gejts je prethodno iznajmljivao ovaj pomalo staromodni dom, koji se znatno razlikuje od njegove nekadašnje vile na obali jezera Vašington, potrošivši više od jednog miliona dolara na iznajmljivanje, da bi ga konačno nedavno kupio za, kako se pominje u medijima, bezmalo devet miliona dolara u kešu.

Tradicionalna kuhinja Vinski podrum

Izvor: celebhomes.net


Tags: