Atraktivne crno-bele kuhinje uvek u trendu

by | June 6, 2018
Crno-bela kuhinja

Crno-bela kombinacija je oduvek bila rasprostranjena i omiljena među dizajnerima enterijera. Iz tog razloga, predstavljamo vam nekoliko ideja koje vas mogu inspirisati da na ovaj način preuredite svoju kuhinju.

U kuhinji urbanog dizajna svi viseći elementi, kuhinjsko ostrvo i radne površine mogu biti crni sa veoma malo belih detalja, nasuprot pločicama, zidovima i drvenom podu koji su bele boje. Takođe, kuhinjsko ostrvo i police su crni, dok je sve ostalo u beloj boji.

U ovom slučaju svi elementi su beli, a radne površine crne. Crne police i viseća rasveta predstavljaju izuzetne detalje, koji zajeno sa stolicama, tamnosivim tepihom i jastučićima čine ovu crno-belu kuhinju izuzetno modernom i šik.

PROČITAJTE I… Boja limete- idealna za vašu kuhinju

Fantastična crno bela kuhinja

Elementi u kuhinji prikazanoj na ovoj slici su bele boje, dok je radna površina crna. Zajedno sa crnim stolom i četiri stolice na drvenom podu, kuhinja deluje izuzetno šik. U ovoj kuhinji elementi su bele boje, kao i ostatak prostora za skladištenje, dok radno ostrvo kontrastira svojom crnom bojom.

Šik crno-bela kuhinja

Ova kuhinja ima dugačku radnu površinu bele boje, čiji je jedan deo iskorišćen kao prostor za pripremanje hrane, a drugi kao deo za ručavanje.

PROČITAJTE I… Originalne ideje za uređenje kuhinje

Crno-bela kuhinja sa velikim radnim ostrvom

Veoma interesantan kontrast dominantno beloj predstavljaju crne stolice i viseće svetiljke.

Crne stolice i viseće svetiljke

U kuhinji na slici ispod skoro sve je crne boje sa izuzetkom belih ormarića i foto-ramova. Drvo iskorišćeno za izradu dela za ručavanje odlično razbija jednoličnost monohromatskog utiska.

Kuhinja sa dodatkom od drveta

Dakle, ako razmišljate o tome kako da uredite svoju kuhinju, slobodno se odlučite za crno-belu kombinaciju, koja izgleda odlično i osavremenjuje izgled ove izuzetno važne prostorije u svakom domu.

Izvor: amazinginteriordesign.com

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs