Tradicionalna kuhinja
22.09.2013 Kuhinja

Atraktivne rustične kuhinje i plafonske grede

Kao što je poznato, kuhinja predstavlja srce doma, jer asocira na okupljanje i bliskost. Sa druge strane, ta prostorija može delovati i pomalo hladno zbog svih električnih uređaja koji su najčešće neutralnih nijansi ili bele boje.

Plafonske grede su veoma praktične, budući da kuhinji daju šarm i toplinu.

Bela tradicionalna kuhinja Rustična kuhinja

Iako su plafonske grede osnovna karakteristika rustičnog dekora, one su zapravo veoma popularne i odlično se uklapaju u bilo koji stil. Često se mogu videti moderni enterijeri koji se odlikuju vidljivim plafonskim gredama.

Drvene plafonske grede uvek doprinose osećaju udobnosti, bilo da predstavljaju kontrast u odnosu na pozadinu, bilo da se utapaju u nju.

Kuhinja sa gredama Grede u kuhinji

Ukoliko su grede iste boje kao plafon, one nisu toliko upadljive ali su i dalje vidljive. Ova opcija je naročito poželjna kada je reč o kuhinjama, jer prostoru daje koherentan izgled.

Iako deluju tradicionalno, plafonske grede su odličan način da kuhinjski dekor učinite nonšalantnijim, toplijim i privlačnijim.

Velika tradicionalna kuhinja

One se obično prelepo uklapaju u industrijski stil uređenja enterijera, ublažavajući hladnoću kojom se taj stil odlikuje.

U slučaju kuhinje, grede na plafonu su dobrodošle, s obzirom na sve uređaje koji ograničavaju dekor.

Izvor: homedit.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije