Beskompromisna lepota

by | December 7, 2014
Neobična trpezarija

Trpezarijski nameštaj prva je stvar na koju obratite pažnju kad uđete u nečiji dom. Ravne linije, staklo, moderni materijali, ali i drvo i klasične linije, najbitnijoj prostoriji u domu daće poseban pečat.

Na fotografiji je prikazan trpezarijski sto iz kolekcije Vendome renomiranog italijanskog proizvođača Selva. U pitanju je dizajnersko delo Lorenca Belinija, inspirisano estetikom 18. veka koju je interpretirao na savremeni način. Prefinjena kombinacija francuskog dara i italijanskog šarma. Dimenzije stola su: dužina 220 cm (sa mogućnošću razvlačenja do 340 cm), širina 115, visina 79 cm i dostupan je u više finitura ([email protected]).

Kožna stolicaMala trpezarija

Članak se nastavlja posle reklama

Stolicu modernog dizajna sa konstrukcijom od hromiranog čelika i sedalnim delom presvučenim kožom proizvodi Valmori1963 (Italija), a prodaje se u salonu Casa Imperio.

Dimenzije stolice su: visina 87 cm, širina 50 cm, dubina 60 cm, visina sedalnog dela 50 cm. Za manje, moderno opremljene trpezarije, preporučujemo sto Moa Round koji proizvodi COM.P.AR, a prodaje Novolux.

Osnova je od drveta, a kupac može da bira da li će ploča biti takođe od drveta ili pak od stakla. Stolica Robby ima metalni ram i presvučena je kožom.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderne stoliceStaklena trpezarija
TiTi stolica u neo-art nouveau stilu sačinjena je od polikarbonata. Dizajnirao ju je Roberto Semprini. Može da se kupi u salonu nameštaja SB Aćimo. Dostupna je u više različitih boja.

Trpezarijski sto Moa double, sa bazom od drveta i pločom od stakla ili drveta, pravi se u više dimenzija. Stolica Rooby ima metalni ram i presvučena je kožom. Proizvodi COM.P.AR iz Italije, a prodaje se u salonima Novolux.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderna trpezarija

Model Nori dizajnirao je Bartoli studio. Trpezarijski sto dugačak je 114 cm, a ima mogućnost razvlačenja do 194 cm. Top stola izrađuje se od Alucompact® slojevitog anodiziranog aluminijuma sa finiturom u nekoliko boja.

Članak se nastavlja posle reklama

Nogari su od aluminijuma. Proizvodi Kristalia, a može da se kupi u salonu Artenterijeri.