07.11.2022 Kuhinja

Brzo i jednostavno: kako da diverzifikujete unutrašnjost sopstvene kuhinje

Savršena kuhinja u kojoj je sve na dohvat ruke, a koja izgleda kao iz magazina san je svake porodice.

Ali, šta ako ne želite da započnete veliko renoviranje, ali imate želju da imate modernu kuhinju? Ispostavlja se da za to nisu potrebne usluge dizajnera ili ogromna sredstva. Ovde važnu ulogu igra mašta i želja domaćice da doda raznolikost svom enterijeru. A da bismo vam olakšali, prikupili smo savete o tome šta tačno treba da preduzmete.

Dizajn boja

Osećaj jedinstvenog stila u prostoru stvara jedinstvo boja. Ako su tapete u kuhinji već zalepljene i nećete ponovo postavljati podove, možete dodati akcente boja u dekor uz pomoć dodataka – na primer, kupiti servis, držač za noževe, salvete za tanjire i čajnik iste nijanse. Ako rasporedite sve ove elemente na radnoj površini, oni će izgledati veoma harmonično.

Posteri

Odlično rešenje za kuhinju biće modularne slike ili posteri. Okačite ih na slobodan zid. Biće dobro ako je monofono. Ako ne, onda bi šema boja plakata ili slika trebala biti što mirnija – bez blistavih nijansi.

Stolnjak

Ako mislite da je stolnjak stvar prošlosti, ondagrešite. Sada možete kupiti prelepe komade koji će vam pomoći da unesete raznolikost u unutrašnjost i promenite dosadan izgled vašeg trpezarijskog stola. Inače, mnogi stolnjaci se lako peru u mašini.

Til

Mnogi ljudi takođe odbijaju da ga koriste u enterijeru, bez pravog razloga. Lagan i lep til može dodati mekoću, lakoću i meko svetlo u vaš dom. Glavna stvar je da izaberete ne blistave, već najmirnije nude nijanse.

 

Šta još možete učiniti?

 

Ukrasite prozorske okvire vencem ili ih okačite na zavese;

Napravite pozadinsko osvetljenje iznad radnog područja u obliku LED trake – ovo nije samo praktično, već i elegantno;

Postavite dekorativne elemente na otvorene police – vaze, prelepe ploče ili male postere;

Na stolice možete staviti prelepe jastuke – ovo će takođe diverzifikovati unutrašnjost, osim toga, biće prijatno sedeti na njima;

Postavite mali tepih u kuhinju – to će svakako dodati udobnost atmosferi.

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije