Kuhinje
02.04.2018 Kuhinja

Carstvo dobrog ukusa

Ukoliko je reč o opremanju kuhinje, pre svega treba voditi računa o tome da je funkcionalna, što znači da olakšava pripremanje i služenje obroka, kao i da raspolaže sa dovoljnim brojem elemenata za odlaganje pribora i posuđa.

Aran – model Teca
Kuhinja u venge boji napravljena je od punog drveta, sa elementima od peskiranog, kaljenog stakla.

Kuhinje slika 1

Kuhinja je moderno dizajnirana, sa ravnim i “čistim” linijama, a materijal od kojeg je sačinjena daje joj toplinu – idealno rešenje za one koji su skloni savremenim tendencijama u dizajnu kuhinjskog nameštaja, a preferiraju plemenitost drveta.

Kuhinje slika 2

Dimenzije standardnih elemenata, visećih i donjih, kreću se u rasponu od 15 do 120 cm po širini, i od 20 do 100 cm po visini. Što se tiče okova, Aran koristi Salice šarke i Blum klizače kao standardnu opremu kod svih modela.

Kuhinje slika 3

Gorenje – model Lira
Osećaj pouzdanosti i trajanja osnova je ove razigrane kombinacije zbog čega se može reći da je kuhinja Gorenje LIRA Wenge toliko posebna. Izrađena je od kvalitetnog hrastovog furnira, a idealno rešenje predstavljaju police, koje imaju i funkciju lampe. Za one koji vole svetlije varijante, u ponudi je i kuhinja LIRA u boji hrastovog drveta ili boji magnolije.

Frontovi su od furnirane iverice debljine 20 mm, dok su rubovi ojačani masivnim hrastovim letvicama. Stakleni elementi urađeni su od master stakla. Tu je i mogućnost kombinovanja 170 elemenata širine od 15 do 100 cm. Svi elementi opremljeni su vazdušnim amortizerom za tiho zatvaranje fioka.

Kuhinje slika 4

Kuhinje slika 4a

Garancija je 2 godine. Detalji: funkcionale police, siligor (veštački mermer), ugradna rerna postavljena u visini grudi omogućava lakše manipulisanje, ugradna ploča 75 cm ECT 780 E, opcija – radna ploča od siligora (veštačkog mermera).

Kuhinje slika 5

Gorenje – model Viva
Stalne promene u okruženju traže od nas da menjamo i način života. Modularna kuhinja sa stojećim delom za kuvanje, pranje i čuvanje namirnica to omogućava mobilnošću pojedinačnih elemenata i jednostavnim projektovanjem.

Za ovu kuhinju rade se 3 različite vrste frontova, koji su izrađeni od lakiranog medijapana i furnirane iverice, a stakleni elementi od master stakla. Standardne ručice prilagodljive su širini, odnosno visini elementa. Okviri elemenata izrađeni su od obostrano oplemenjene bukove ploče, postavljeni na aluminijumske noge.

Kuhinje slika 6
Kuhinje slika 6a

Detalji: radna ploča od oplemenjene iverice dostupna u 13 različitih kombinacija boja, visoki ormar za ugradnju frižidera Gorenje RFI, ugradna ploča 60 cm ECT 620 E.

Kuhinje slika 7

Aran – model Miro
Ovo je kreacija dizajnerskog tima koji prati savremene tendencije u projektovanju kuhinjskog enterijera. ARANWORLD predstavlja veliki broj novih rešenja kao što su viseći elementi širine 180 cm, donji elementi sa skrivenim fiokama, mogućnost izbora korpusa u boji fronta, “children safe” zatvaranje elemenata, ormani sa vratima koja se otvaraju “ustranu” radi uštede prostora…

Kuhinje slika 8

Kuhinje slika 8a

Kod ovog modela dizajneri su se potrudili da maksimalno iskoriste prostor. Kuhinja Miro dostupna je u 40 boja, u mat ili u sjajnoj varijanti enterijera.

Kuhinje slika 9

Italiani – model Metropolitana
Linija Metropolitana, velikog proizvođača Colombini Group iz San Marina, stvorena je za sve one koji žive brzo, i od kuhinje očekuju da bude funkcionalna, praktična, jednostavna za održavanje, kvalitetna i da zadovoljava najviše estetske zahteve.

Ova linija sa frontovima sa aluminijumskim ramom i velikim izborom ručki dostupna je u sledećim bojama: venge sa horizontalnom strukturom, tikovina, bela i kakao boja. Takođe, proizvodi se i u varijanti visokog sjaja i to u sledećim bojama: bela, modroplava, bordo, limeta, žuta.

Kuhinje slika 10

Kuhinje slika 10a

Postoji i mogućnost izrade frontova u staklu sa aluminijumskim ramom u 6 boja. Dimenzije visećih i donjih elemenata kreću se u rasponu od 10 -120 cm za donje i 30-120 cm za viseće elemente. Fioke sa metalnim vođicama otvaraju se do kraja i mogu imati opciju shock absorber.

Kuhinje slika 11

Italiani – model Sitonia
Linija Sitonia, italijanskog proizvođača, kuhinja ASTER, ima frontove od punog drveta, koji mogu biti u nekoliko boja – orah, decape bela, decape plava, decape zelena i decape vanila.

Svaki element ove “bakine” kuhinje pravljen je s ciljem da ima maksimalnu funkcionalnost. Veliki izbor donjih i visećih elemenata raznih dimenzija, kao i specijalnih elemenata, u kombinaciji sa odgovarajućom radnom pločom ostavlja mogućnost prilagođavanja ove linije kuhinje svakom prostoru.

Kuhinje slika 12

Kuhinje slika 12a

Aster Cucine nude i mogućnost izrade po meri. Funkcionalnost ove linije ogleda se u mogućnosti projektovanja izolovanih delova za kuvanje sa mogućnošću dobijanja novog prostora za odlaganje i čuvanje hrane. Uz ovu liniju Aster Cucine u svom bogatom programu nude trpezarijske stolove i stolice.

Kuhinje slika 13

Juventa Projekt – model Bucalossi
Materijali od kojih se izrađuju Bucalossi kuhinje vrhunskog su kvaliteta, a reč je o orahovom, trešnjinom i hrastovom drvetu. U ponudi proizvođača je veoma veliki spektar boja (bela, bež, vanila, roza, bordo, zelena).

Kuhinje slika 14

Kuhinje slika 14a

Završna obrada je sa efektom patine ili visokog sjaja. Širinu i visinu kuhinjskih elemenata bira klijent bez ikakvih ograničenja. Mogućnost izbora i ugradne tehnike: aspiratori, šporeti, frižideri.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije