Čaše za koktele

by | 17 maja, 2013
Gift čaše

Sigurno se trudite da svaki trenutak provedete na svežem vazduhu, u sopstvenoj bašti, na terasi, ili negde van grada. To je prava prilika da oduševite prijatelje svojim veštinama u spremanju roštilja i pravljenju salate od sezonskog voća i povrća. Naravno, ne smete zaboraviti ni na osveženje poput hladnih napitaka ili još bolje koktela, koje možete servirati u čašama iz Novoluxa, Simpa i Kike.

Gift
Čaše iz serije Gift proizvodi Guzzini. Sačinjene su od ručno duvanog stakla, a prave se u crvenoj, crnoj, zelenoj i narandžastoj boji. Upakovane su u gift pakovanje. (Novolux)

Pearl čaše

Pearl
Pearl visoke čaše, koje se prave u nekoliko boja, mogu se naći u salonu Simpo.

Millefiori 
Proizvođač Leonardo predstavio je seriju čaša sa murano dekoracijom, a reč je o seriji Millefiori. Dostupne su još u azurnoplavoj i zelenoj boji (Novolux).

Millefiori čaše

Rainbow čaše

Rainbow
Proizvođač Leonardo, serija Rainbow. Čaše se proizvode u jednoj veličini (long drink). Mogu da se kupe u salonima Novolux.

Sheep čaše

Sheep
Interesantne čaše Sheep, (33 cl) mogu da se kupe u salonu Kika.

Swing
Čaše iz serije Swing, proizvođača Leonardo, dostupne su u deset boja i dve veličine. (Novolux)

Swing čaše Ypsilon čaše

Ypsilon
Čaša Ypsilon (25 cl) dostupna je u više boja a može da se kupi u salonu nameštaja Kika.

Dream
Budite maštoviti i poslužite piće u čašama Dream. Prave se u različitim bojama, proizvođač je Leonardo, a prodaje Novolux.

Dream čaše Joy čaše

Joy
Čaše iz serije Joy u prodaji su od prošle godine, a njihovom proizvodnjom obeleženo je 150 godina postojanja fabrike Leonardo. Prave se u više boja a možete ih naći u salonima Novolux.
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.