Crna kuhinja: Trend koji je sve popularniji!

Osim što su ove kuhinje veoma sofisticirane, one su veoma pogodne jer se uklapaju i u klasične i moderne stilove.

by | May 26, 2023
Crna kuhinja

Crna kuhinja je sve češći izboro onih koji renoviraju i uređuju svoj dom, a postoji i dobar razlgo za to. Ove kuhinje su veoma moderne i elegantne.

Crna kuhinja je sve popularnija

I to nije neobično! Osim što su ove kuhinje veoma sofisticirane, one su veoma pogodne jer se uklapaju i u klasične i moderne stilove. Stoga ako želite da izađete iz rutine i date kuhinji jedinstveni izgled, onda ćete to sa crnom kuhinjom i dobiti.

Trikovi za elegantnu kuhinju: Evo šta treba da učinite

Članak se nastavlja posle reklama

Potpuno crna kuhinja

Ovaj tip kuhinje je odgovarajući za prostore sa puno prirodnog svetla, inače će uneti negativnu i tamnu energiju u vaš prostor. Međutim, ako imate puno svetlosti, onda je ovo veoma elegantna i moćna kuhinja koja oduševljava.

Crna kuhinja u kombinaciji sa drvetom

Ova predivna kombinacija razbija crnilo i unosi tonove prirode i vesele boje. Ovakva kombinacija sa crnom bojom je takođe veoma elegantna, ali i veoma udobna i prijatna. Naravno, možete da se poigravate sa kombinacijama toga koji delovi će biti crni, a koji drveni.

Članak se nastavlja posle reklama

Crno-bela kombinacija

Crno-bela kombinacija je jedna od čestih izbora. Kontrast svetlog i tamnog se lepo nadopunjuju, razbijaju monotoniju prostora. Osim toga, možete imati i nijanse sive kao prelazni i povezujući deo ove dve boje. U ovom slučaju, prostor se čini mnogo otvorenijim i prozračnijim.

Članak se nastavlja posle reklama

Crna kuhinja i zlatni detalji

Naravno, svi smo već upoznati sa tim da je crno-zlatna kombinacija jedna od najotmenijih. Iskoristite je za vašu kuhinju i sigurno se nećete pokajati. Ovakva kombinacija odiše visokim luksuzom.

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacija crnog sa bojom

Ako želite da se poigrate sa bojama, zašto da ne? Boje dodaju posebnu vedrinu kuhinji stvarajući skladnu harmoniju, sa opet, istaknutim svakim delom kuhinje koje morate da uočite.

Članak se nastavlja posle reklama

Crne kuhinje jesu smeo odabir, ali se isplati. Osim što ćete se osećati prijatno dok spremate ukusne obroke, njome će se oduševiti svako ko je vidi. Srećom, postoji više kombinacija sa crnom bojom, pa se lako možete odlučiti za onu koja vam najviše odgovara.


Snežana Vranić

snorkulencija/GettyImagesPlus