Elegantne kuhinje toplih tonova

by | October 20, 2013
Zidovi boje peska

Znamo da je kuhinja srce svakog doma jer se u njoj okupljaju članovi porodice, bilo da tamo zajedno kuvaju ili samo obeduju. U svakom slučaju, to je prostorija koja povezuje ljude zato je važno stvoriti u njoj toplu, vedru atmosferu budući da često deluje pomalo hladno zbog mnoštva električnih aparata, svetlih keramičkih pločica, uređaja od nerđajućeg čelika i bezličnih zidova.

Predstavljamo vam nekoliko toplih i udobnih kuhinja iz kojih ne biste poželeli da izlađete.

Kombinacija zidova boje peska, belih kuhinjskih elemenata i drvenog radnog ostrva čini atmosferu u ovoj kuhinji toplom a prostrani prostor atraktivnim. Obezbeđen je potpuni komfor a pri tome nije žrtvovan prostor.

Članak se nastavlja posle reklama

Drveni kredenac

Kreativna rešenja za skladišni prostor takođe mogu uneti toplinu i dati kuhinji rustični šmek. Otiđite do najbliže buvlje pijace i tamo potražite staru policu za knjige ili kredenac, koji će doprineti šabi-šik izgledu vaše kuhinje.

Police u kuhinji

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste dovoljno smeli, uvek možete primeniti „uradi sam“ trikove. Ovako postavljene police stavljaju na probu vaše organizacione sposobnosti i istovremeno ukrašavaju prostor.

Rustični lusteri

Članak se nastavlja posle reklama

Razmislite o rasveti koja će svakako doprineti toliko potrebnom osećaju topline u kuhinji.

Elegantni lusteri rustično zlatne, bakarne ili tamne osnove odličan su izbor za jednu ovakvu kuhinju. Uz obilje prirodnog svetla koje dopire kroz prozore, ova kuhinja zaista izgleda božanstveno.

Članak se nastavlja posle reklama

Toplina braon nijanse

Toplinu u prostor najlakše će uneti kuhinjski elementi u braon nijansama, koje možete iskombinovati sa radnom površinom i zidovima u bež ili maslinastim tonovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Krem pločice

Kuhinjske pločice mogu biti u krem nijansama, čisto bele, jednobojne ili sa šarama.

Izvor: amazinginteriordesign.com

Članak se nastavlja posle reklama