Jednostavno zdravo

by | April 28, 2013
Sokovnik

Nutricionisti sve više ističu prednost konzumiranja prirodnih sokova, kašica, kao i jela pripremljenih na pari. Hranite se zdravo pomoću aparata koje vam ovde predstavljamo.

BOSCH – MES20C0 Sokovnik SNAGE 700 W sa velikim otvorom za dodavanje celog voća i povrća, te rezanje više nije potrebno. Poseduje Mikrofilter cediljku i odvodni oluk od nerđajućeg čelika. Postoje dva radna stepena – za meko i tvrdo voće i povrće. Jednostavan je za čišćenje.

Moćan sokovnik

GORENJE – JC800G Sokovnik

Snaga motora sokovnika: 800 W, XXL otvor – cev za doziranje, podesiva brzina, sigurnosni prekidač, mirkofilter. Jednostavno čišćenje i mogućnost pranja u mašini za pranje posuđa.

Mikseri i sokovnici

BOSCH – STYLINE KOLEKCIJA

MF Q4070s – ručni mikser, 500 W, FineCreamer metlice sa kuglicama na vrhu za više volumena; TKA8011 grejač vode – Temperature Control (podešavanje temperature: 70, 80, 90, 100 °C), KeepWarm Function (održavanje temperature); TWK8611 aparat za kafu – Dual Heating System: najbolji ukus kafe usled optimalne temperature i posebne tehnologije pripreme; TAT8611 toster – za savršeno dizajniranu kuhinju i odličan ukus tosta; MSM7800 štapni mikser – 750 W snage, četiri izuzetno oštra noža i bogat dodatni pribor.

Toster
Toster upečatljivog dizajna, u crnoj boji u kombinaciji sa efektnim plavim osvetljenjem. Odmrzava i podgreva hleb. Komore za hleb su XL veličine. Postoji sedam stepena zagrevanja.

Višenamenski kuhinjski aparati
Bosch – mcm4200 višenamenski kuhinjski aparat – 800 w, postepeno podešavanje radne brzine, trenutno uključenje, led osvetljenje, plastična providna posuda za mešanje za 500 g brašna. Dodaci: providni poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka, višenamenski nož i ploča za mućenje, plastični blender, 1,25 l. Ima ploču za rezanje, struganje, sečenje za pomfrit, plastični nastavak za gnječenje, cediljku za agrume, centrifugalni sokovnik. Kompaktna fioka za sve nastavke.

BlenderGORENJE – B600B Elegantan blender sa staklenom posudom u kojoj može i da se servira hrana. Ima ergonomsko dugme, specijalnu mat crnu površinsku obradu i gumirano postolje (za stabilnost). Sa šestokrakim sečivom od nerđajućeg čelika efikasno radi na pet nivoa brzine. Ima nastavak za mlevenje i drobilicu za led. Zapremina posude za mešanje je 1,5 l.


Tags: