JELINE KUHINJE već 10 godina u srcu vašeg doma

by | March 23, 2022

U godini kada Jela slavi punih 30 godina od osnivanja kompanije, proslavlja još jedan vredan jubilej. Ove godine navršava se punih 10 godina od početka industrijske proizvodnje kuhinja na čemu mogu da budu izuzetno ponosni. Vremenom je kuhinja postala važan deo svakog porodičnog doma, i u ovoj kompaniji joj posvećuju posebnu pažnju, vodeći računa o estetici i funkcionalnosti i o tome da bude po meri kupaca.

Prvi put su Jeline kuhinje predstavljene na Beogradskom sajmu nameštaja 2011. godine kada su pokupile brojne simpatije tadašnjih posetilaca. Od tada, do današnjeg dana, mnogo toga se izmenilo počevši od samog dizajna, dekora, pa do tehnologije izrade. Sa željom da proizvodi ispune očekivanja savremenog čoveka, budu kvalitetni, dugotrajni i jednostavni za korišćenje, uveli su i razvijali nove tehnologije izrade, pratili, ali i postavljali trendove. Njihove kuhinje karakteriše visok kvalitet materijala, UV lakiranje i najkvalitetniji italijanski lakovi koji su deo završne obrade. Kada se uz to doda veliki izbor dekora, radnih ploča i ručica, kao i kvalitet nemačkih mehanizama, koji su prisutni na krilima i fiokama, doprineli su njihovoj prepoznatljivosti na tržištu.

UV lak je deo napredne tehnologije koju ima ova fabrika i kojom se postiže industrijska proizvodnja u velikim serijama, što omogućuje veoma brzu isporuku svake porudžbine. Za samo 3 do 5 dana, kuhinja koju ste poručili kod vašeg prodavca nameštaja, naći će se u njegovoj radnji, spremna za isporuku ka vašem domu. Pažljivim izborom elemenata i dobrom organizacijom proizvodnje, u prilici su da vam ponude veliki broj kvalitetnih i funkcionalnih elemenata, čijom kombinacijom dobijate kuhinju tačno prema željenoj meri vašeg prostora.

Ako uz to dodamo veliki izbor dodatne opreme u vidu organizera za posuđe, namirnica, escajga, dodataka za deterdžent, koji će vam olakšati organizaciju, kombinovanih elemenata koji će nadomestiti nedostatak ostave ili pak radnih ugaonih elemenata koji će za odlaganje iskoristiti svaki ugao vaše kuhinje, dobićete jednu multifunkcionalnu kuhinju koja će postati novo omiljeno mesto u vašem domu.

Kompanija Jela takođe misli i o vašem zdravlju. Pločasti materijali koje koristi u proizvodnji nameštaja su dobijeni bez dodavanja antibakterijskih aditiva koji se testiraju prema međunarodno priznatoj metodi ispitivanja (ISO 22196 = JIS Z 2801) za procenu antibakterijskog delovanja. Osim toga, njihov kvalitet sertifikuje nezavisni spoljni Hohenstein Institut.

I na kraju da ne zaobiđemo dekore koji će upotpuniti stil vašeg doma. Sa velikim izborom radnih ploča, čak u 10 dekora, i izborom neke od 7 kolekcija sa preko 200 elemenata različitih širina, dobijate unikatnu kuhinju sa vašim ličnim pečatom, po vašoj meri, bez lutanja i dugog čekanja.Danas možemo reći da su Jeline kuhinje sinonim za kvalitet, što potvrđuje i veliki broj zadovoljnih kupaca koji su ih smestili u srce svog doma i napravili kutak u kojem će pripremati najukusnije obroke. Budite svoj dizajner, osmislite, izaberite i kreirajte..

Za više informacija, poseti: www.jela.rs