Kuhinja koja prati vaš ritam života

Kuhinja koja prati vaš ritam života

by | September 30, 2021

Kuhinja je srce svakog doma, mesto okupljanja porodice. Što je lepša i udobnija, to nam boravak u njoj više prija, ali najvažnije je da kuhinja bude funkcionalna, da u njoj lako, brzo i vešto spremamo svoje obroke, na uređajima koji su funkcionalni, moderni, prilagođeni našem tempu života.

Prilikom opremanja kuhinje mora se uzeti u obzir koliki je prostor predviđen za nju, koliki je broj ljudi kojima će kuhinja služiti, navike u ishrani, raspored prostorija, budžet koji nam je na raspolaganju…

Dizajn kuhinje treba da bude u skladu sa ostatkom kućnog prostora i treba da zadovoljava i funkcionalne i estetske zahteve, ali pre svega – da izražava naš ukus i da bude u skladu sa našim željama.

Članak se nastavlja posle reklama

Beko” – kvalitet kao garancija dugotrajnosti

Elementi u kuhinji moraju biti laki za održavanje i njihov kvalitet treba da obezbedi dugotrajnu upotrebu. Baš takve uređaje koji su odraz moderne kuhinje, a koju svaka porodica želi, nudi nova “Beko” linija ugradnih uređaja. Ova linija zaista oslikava modernu kuhinju koja može da isprati ritam života porodice koja je puna obaveza, ali i koja voli da vreme provodi zajedno u svom domu.

Članak se nastavlja posle reklama

Beko” rerna “Split&Cook”, u kojoj možete da spremite više jela i to na različitim temperaturama istovremeno, skraćuje vreme pripreme omiljenih jela, ali i ulepšava druženje u kuhinji. Bez mešanja mirisa i ukusa u ovoj rerni u isto vreme možete da pečete meso i kolač!

Najnovija tehnologija “AeroPerfect” uz pomoć koje se pravilno raspoređuje toplota uz preciznu kontrolu temperature je još jedna od inovativnih tehnologija koje nam “Beko” nudi. Ako sve dobro podesite nema opasnosti da će nešto da vam izgori.

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe dostupna je i “SteamAssited” tehnologija – odnosno spremanje na pari. Pečenje u rerni uz pomoć pare daje zdrav obrok, pre svega. Mekan i hrskav hleb, vazdušasto pecivo ili rumeno pečena piletina i mnoga druga jela, iz ove rerne izlaze kao da su spremljena u najboljim restoranima. A za najmlađe je ugođaj obezbeđen uz opciju “PizzaPro” – pica pečena na kamenu na temperaturi od 310 sepeni C za 5 minuta, a koja ima ukus kao u najboljim picerijama. Hrskavo testo i sočni prilozi koji se nisu sasušili.

Ploča za kuvanje

Članak se nastavlja posle reklama

Važan kuhinjski element je i ploča za kuvanje. Nove “Beko” indukcione ploče za kuvanje su zaista “magične”. Opcija “booster” kojom se brzo dostiže temperatura koju želite, značajno skraćuje vreme kuvanja. Takođe, moguće je da više “zona” spojite u jednu, tako da možete da kuvate i u baš velikoj šerpi, a za to je dovoljno da izaberete “IndyFlex” indukcionu ploču.

Ukoliko nešto iskipi, postoji opcija “Stop&Go” kojom pauzirate kuvanje jednim pritiskom na dugme da biste lako i brzo obrisali ploču.

Članak se nastavlja posle reklama

Svež vazduh za kratko vreme

Naravno, posle kuvanja, niko od nas ne voli da oseti mirise po čitavoj kući. Novi “Beko” aspiratori izgledaju moderno i lepo, a nude i opcije koje mogu da osveže vazduh u kuhinji za kratko vreme. Najvažnije je što ovi aspiratori imaju metalne filtere za masnoću koje možete da perete u svakoj “Beko” mašini za sudove.

Članak se nastavlja posle reklama

Live like a pro”

Uz ovakve ugradne elemente, koji su pre svega funkcionalni i moderni, imaćete kuhinju koja odgovara najnovijim trendovima kada je reč o modernom dizajnu. Uz ove aparate, vaša kuhinja će moći da prati vaš ritam života – ona će da “požuri” kada treba ili da se “zaustavi” kada vi to želite. Uz “Beko” filozofiju „Live like a pro” lako je biti dobar kuvar u svom domu jer “Beko” nudi funkcionalne, moderne, a pre svega tehnološki napredne aparate.

Za sve one koji planiraju opremanje i uređenje kuhinje, u oktobru počinje i nacionalna kampanja “Beko” ugradnih uređaja, tokom koje svi kupci imaju priliku da osvoje neke od “Beko” kućnih aparata ili Grundig TV, a za više informacija posetite sajt https://www.bekopoklon.rs/

Članak se nastavlja posle reklama