Kuhinja za iskorak u budućnost – futuristički koncept

by | November 5, 2013
Nesvakidašnja kuhinja futurističkog dizajna

Ova nesvakidašnja kuhinja futurističkog dizajna deo je ekskluzivne ponude italijanske kompanije Ernestomeda i smatra se eksperimentalnim projetom, koji obuhvata kuhinjsko ostrvo, modularni sistem polica i sto.

Reč je o potpuno opremljenom kuhinjskom prostoru koji izgleda kao da je namenjen nekoj drugoj prostornoj dimenziji.

Futuristička kuhinja

Stoga kuhinja više liči na svemirski brod nego na mesto za pripremanje hrane zbog DuPont Corian® haj-tek radnih površina sa ugrađenim elektroluminiscentnim filmom.

Ove futurističke komade kuhinjskog nameštaja, koje je dizajnirao tim iz milanskog studija za arhitekturu i dizajn AquiliAlberg, proizvodi kompanija Tron Designs Corian, a celokupna ideja zasniva se na futurističkom konceptu prostora za obedovanje i pripremanje hrane.

Tamnosivi plafon i zidovi

Tamnosivi plafon i zidovi u koje je takođe inkorporiran elektroluminiscentni film efektno kontrastiraju belom podu i kuhinjskim elementima.

Atraktivan dizajn svih elemenata je više nego savršen, a zaobljene linije kuhinjskih ormarića i polica, zajeno sa efektnim visećim lampama iznad stola za ručavanje, posebo naglašavaju njegov dinamizam.

Atraktivan dizajn

Deca će obožavati ova mesto i sigurno će, ako to do sada nije bio sličaj, provoditi mnogo vremena u kuhinji, koja će postati njihov omiljeni svemirski brodu, spreman za istraživanje novih svetova.

Izvor: homedit.com