Kuhinje Jela – U srcu vašeg doma

by | May 19, 2021

Kuhinja predstavlja centralni i neizostavni deo svakog doma. Ova  prostorija je simbol topline i u njoj se svakodnevno provodi puno vremena. U porodičnoj atmosferi pripremate obroke i iznenađenja za vaše najdraže sa puno ljubavi , istražujete nove ukuse koje će oni pamtiti celog života, kao što i vi pamtite specijalitete vaših mama i baka. Tako značajan prostor u našim domovima, zaslužuje posebnu pažnju u organizaciji i stvaranju lepog ambijenta. Prijatno okruženje, elementi koji se savršeno uklapaju u vaš pojam estetike i životni prostor, dodatno će vam olakšati spremanje hrane i dati posebnu inspiraciju za sve kulinarske čarolije. Ali, izbor adekvatnog dizajna i modela nikad nije lak.

Da bi vam olakšala donošenje odluke, Jela nudi širok dijapazon modela koji će se uklopiti u svaki enterijer. Bilo da ste pristalica minimalizma, modernog i urbanog enterijera ili klasičnog , elegantnog i rustičnog stila, u Jelinom asortimanu sigurno ćete naći nešto po svom ukusu.

Kuhinje Jela već godinama su poznate po svom kvalitetu i mogućnosti prilagođavanja različitim dimenzijama i obliku prostora. Veliki izbor elemenata daje dovoljno varijanti za kombinovanje, kako biste svoj kuhinjski prostor u potpunosti iskoristili i popunili na najpraktičniji način. Uvođenjem UV tehnologije lakiranja, Jeline kuhinje su dobile još viši nivo kvaliteta što je prepoznato na tržištu od strane velikog broja kupaca. UV lakovi omogućuju Jelinom nameštaju sjaj od čak 99,7% čim se stvara efekat ogledala ili idealno glatku mat površinu u zavisnosti od modela koji izaberete. Ono što je bitno napomenuti je da lakovi pružaju i izuzetnu otpornost na fizička oštećenja čime sprečavaju habanje nameštaja.

Iz kompanije Jela poručuju: “Ponosimo se činjenicom da već 30 godina zajedno stvaramo lepši dom i verujemo da potrošači prepoznaju naše porodične vrednosti, poštovanje tradicije i kvalitet proizvoda. Nadamo se da je pred nama uspešan put i da će nam još mnogo porodica pokloniti poverenje.”

Više informacija na: www.jela.rs