Kuhinjske zidne pločice sofisticiranog dizajna

by | 29 novembra, 2013
McKinney York

Keramičke pločice u kuhinji ne samo što štite zidove od oštećenja, već mogu biti efektan dekorativni detalj. Predstavljamo vam nekoliko prelepo dizajniranih kolekcija zidnih pločica, koje ističu lepotu kuhinje.

McKinney York

Dizajn zidnih pločica u ovoj kuhinji inspirisan je talasima, morem i podvodnim svetom. Sa zeleno-crvenom kombinacijom tačkastih detalja, ove pločice izgledaju izuzetno efektno na zidu iznad radnog dela.

Florella

Florella

Pločice na zidu ove elegantne kuhinje veoma su šik i izgledaju kao delo veštog slikara. Mešavinom golubije sive i bele boje, naglašena je tekstura celokupnog kuhinjskog dekora.

Rom Architecture Studio

Rom Architecture Studio

Zidne pločice sa cik-cak dezenom koji kombinuje belu i sivu boju izgledaju prelepo u spoju sa belim kuhinjskim elementima i drvenim podom.

Mhouse Inc

Mhouse Inc.

Drap pločice postavljene tako čine dezen u obliku „riblje kosti“ odlično se uklapaju sa belim drvenim elementima i mermernim radnim površinama u ovoj kuhinji.

Jessica Risko Smith

Jessica Risko Smith

Keramičke pločice u kombinaciji drap, belih i bež tonova izgledaju savršeno u kuhinji poput ove. Njihovu lepotu još više ističe svetlost koja obasjava kuhinju kroz prozor koji okružuju.

Florella pločice

Florella

Pločice u svetloj nijansi modroplave takođe sjajno izgledaju u kuhinji, naročito u kombinaciji sa belim kuhinjskim ormarićima.

Town &Country

Town & Country

Mermer je u poslednje vreme veoma omiljen među dizajnerima, pa nije retkost da se upotrebljava i za izradu zidnih pločica. U ovom slučaju pločice su izrađene od istog materijala kao radne površine.

Shirley Parks

3D pločice su takođe veoma popularne, a u ovom slučaju one efektno naglašavaju teksturu celokupnog enterijera.

Izvor: amazinginteriordesign.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.