Moderna i funkcionalna kuhinja

by | May 4, 2018

Osim što je potrebno da je dobro isplanirana i funkcionalna, kuhinja treba lepo da izgleda, lako da se održava i, ukoliko je spojena sa trpezarijom, bude u skladu sa ostatkom nameštaja u prostoriji.

Valcucine preporučuje novi stil kada su kuhinje u pitanju. Čovek savremenog doba izgubio je osećaj za mnoge vrednosti, ali i potrebu za odmorom i uživanjem. Kuhinja artematica dizajnirana je upravo radi toga. Pruža dovoljno prostora za okupljanje prijatelja i porodice i vraća vam želju za uživanjem u razgovoru i hrani. Ovu sobu karakteriše hladni minimalistički stil koji pleni svojim jasnim linijama i pročišćenim formama.

Upotreba orahovine a površine ove kuhinje pruža osećaj ušuškanosti i sigurnosti. Ova kuhinja nije samo lepa, već je i energetski efikasna. A budući da je napravljena iz modularnih elemenata, lako se može prilagoditi stilu vlasnika. Dizajn kuhinje potpisuje Gabriele Centazzo.

Drvena trpezarija
Trpezarija sa fotografije deo je kolekcije Valentini Mobili, italijanskog proizvođača nameštaja. Crne mermerne ploče na podu stvaraju utisak elegancije i bogatstva, dok hladni efekat ublažava meki vuneni tepih nežne karamel boje. Trpezarijski sto Kristal izrađen je od tamne hrastovine. Ovaj sto ima poseban mehanizam za teleskopsko otvaranje odnosno ekstenziju. Na nogarima je ubačeno matirano staklo koje tek ima poseban efekat.

Elegantne stolice Timeout napravljene su pomoću specijalne tehnologije, koja omogućava stvaranje stroge geometrije, bez preopterećivanja strukture. Stroga geometrija ne narušava udobnost.

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs


Tags: