Osetite blagodeti mašine za posuđe

by | 23 aprila, 2013
Gorenje mašina za sudove

Mašina za posuđe nije više stvar mode ili prestiža. Neophodna je u domu svake savremene žene koja ne želi da svoje slobodno vreme provede u kuhinji. Ukoliko još uvek niste spoznale lagodeti mašine za pranje posuđa, sada je pravo vreme za to.
Ako imate visoke zahteve kada je reč o kvalitetu mašine, a potreban vam je ugradni model, ništa ne brinite – ovo je odlično rešenje za vas. U bogatoj ponudi 10 različitih programa pranja posebno se izdvaja higijenski program zbog kog se više nećete pitati da li su flašice za bebu dovoljno sterilisane. Recite zbogom bakterijama!

Mnogo više slobodnog vremena

Da li ste znali da žena u proseku provede 45 minuta dnevno perući sudove? To je na nedeljnom nivou više od pet sati, a na mesečnom – skoro ceo dan. Verujemo da znate kako biste pametnije iskoristile to vreme…

Savršen red u kuhinji

Zaboravite na gomilu zaprljanih sudova koji vas iznova „vrebaju“ svaki put kada uđete u kuhinju. Nakon obroka sve zaprljano posuđe smestite u mašinu, bez obzira na to da li ćete ga prati odmah ili kasnije. Tako će vaša kuhinja uvek biti čista i besprekorno sređena.
Mašina za pranje sudova Whirlpool mašina za pranje sudova

Negovane ruke

Zamislite lak na noktima koji traje danima i nežnu kožu na rukama koju ponosno izlažete pogledima. To je poklon koji dobijate kupovinom mašine za pranje posuđa. Vaše ruke će se konačno oporaviti od svakodnevnog kvašenja i tretiranja hemikalijama  i ponovo će biti meke i nežne.

Ušteda struje i vode

Koliko puta vam se desilo da, dok perete posuđe, pričate telefonom, ili pak morate da otrčite u sobu da vidite zašto dete plače? A vrela voda teče li teče… Mašina za posuđe koristi dva puta manje struje i čak četiri puta manje vode nego što se potroši prilikom ručnog pranja! S vremenom računi postaju manji, a posuđe čisto.

Higijenski čisti sudovi

Nemate snage niti volje da se svakodnevno borite sa zaprljanim posuđem i tvrdokornim flekama. Ništa neobično… Još jedna sjajna stvar u vezi sa mašinom jeste to što prilikom pranja u njoj temperatura vode dostiže i 65 °C, što osigurava temeljno pranje posuđa, ali i uklanjanje bakterija. Ovu temperaturu i učinak čistoće nemoguće je postići ručnim pranjem posuđa. Ako ste otrčali do prodavnice po svog novog „kuhinjskog pomoćnika“ pa niste uspeli da pročitate ovaj tekst do kraja, ne brinite – sve će vam se samo kazati već nakon prvog porodičnog ručka.

Mašina za pranje posuđa 6th Sense, energetske klase A+. Karakteristike: pranje kompleta posuđa za 13 osoba, sedam programa, pet različitih temperatura pranja, Aqua Steam 40–70 ˚C, antibakterijsko ispiranje – po završetku ciklusa pranja. Power Clean MAX tehnologija ima 24 rotirajuće mlaznice visokog pritiska, koje otklanjaju nečistoću čak i sa veoma velikih posuda. (slika desno)

U slučaju ove ugradne mašine komande su potpuno skrivene, ali su učinci pranja i te kako vidljivi. Kao i ostali modeli iz ove klase, poseduje mnoštvo programa i funkcija, a ono što izdavajamo jeste odložen start do 24 sata. Dakle, možete mirno spavati, a pritom štedeti struju i imati čisto posuđe.

Mašina za sudove