Plave kuhinje

by | 13 aprila, 2018

Plava se smatra jednom od osnovnih boja, jer se ne može dobiti mešanjem drugih boja. Međutim, različitim nijansama plave mogu se postići različiti efekti i izraziti najrazličitija raspoloženja.

Tamnije nijanse imaju dubinu, dok svetlije odišu lakoćom. Nijanse plave se međusobno uklapaju i dopunjuju. Tamno plava kuhinja može biti najelegantnii deo vašeg stana, ali dodajte vedre detalje koji će povoljno uticati na apetit.

Tamno plava kuhinja
Plava je boja koja, neminovno, asocira na more, pa je to i duh koji njome unosimo u dom. Pastelno plave zavese daće prozračnost kuhinji. Parket ili pločice u svetloplavoj nijansi će učiniti da se osećate kao da hodate po oblacima. Ukoliko je ukombinujete sa detaljima u boji peska imaćete i plažu, povrh svega. Osim toga, intenzivni plavi detalji u kuhinju svedenih nijansi uneće život i svežinu.

Pročitajte i… Kuhinja inspirisana bojama mora

Klasična kuhinja
Zidovi u plavoj boji dobro će se uklopiti u maloj kuhinji, a ukoliko ste od onih srećnijih, koji nemaju problema s prostorom, dajte sebi slobodu da kombinujete. Tako, različitim nijansama plave boje uz par kuhinjskih dodataka vaša kuhinja će da zablista.

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.