RE.SOURCE: Jedna slavina. Neograničen izbor vode za piće

by | March 3, 2021

 

Voda za piće je najvrednija namirnica. Sa RE.SOURCE – slavinom za pitku vodu, kompanija REHAU iz jednog uređaja Isporučuje svežu, filtriranu vodu ispunjavajući najviše standarde sigurnosti i ugodnosti za privatnu i komercijalnu upotrebu.

Uštedite dvostruko više

Svako od nas godišnje u proseku popije 175 litara vode iz plastičnih ili staklenih boca. Kupovina flaširane vode za piće košta vremena i novca – a odlaganje flaša ima ogroman uticaj na životnu sredinu. RE.SOURCE armatura nudi filtriranu,  rashlađenu, gaziranu, ključalu vodu direktno iz slavine, pomoću inovativnog ekrana na dodir i smart funkcijama.

RE.SOURCE koristi filter visokih performansi koji uvek osigurava svežu, ukusnu vodu za piće. Ugrađeni filter uklanja čestice, hlor, organske supstance i metalne čestice poput olova i gvožđa. Iz slavine u hrom ili mat završnoj obradi, u C ili L formi, može se konzumirati filtrirana, higijenski besprekorna voda na različitim nivoima temperature i, po želji, gazirana voda. Hladnjak sa podesivom temperaturom hlađenja i kapacitetom hlađenja od 15 litara na sat nije ništa glasniji od standardnog frižidera.

RE.SOURCE armatura ima razdvojeni dovod vode za filtriranu i nefiltriranu vodu; u slučaju da Vam filtrirana voda nije potrebna, na primer za pranje posuđa.

Pametne funkcije sa RE.SOURCE PREMIUM i RE.SOURCE PREMIUM +

Svi imamo individualne zahteve. Zbog toga je RE.SOURCE dostupan u tri različite verzije: BASIC, PREMIUM i PREMIUM+.

RE.SOURCE PREMIUM i RE.SOURCE PREMIUM + imaju dodatne funkcije. Intuitivni ekran Vam omogućava da izaberete željenu opciju samo jednim pritiskom na dugme. Količina vode, temperatura vode i stepen gaziranosti mogu se podesiti pojedinačno. Pored toga, pojedinačni programski režimi slavine omogućavaju brz pristup Vašim omiljenim funkcijama. Sa ugrađenim bojlerom od nerđajućeg čelika, RE.SOURCE PREMIUM + takođe nudi toplu vodu do 95 ° C za čajeve i tople napitke. Ugrađeni uređaj je podešen sa zaštitom za decu, čime obezbeđuje sigurnost funkcije tople vode. Ovo se deaktivira unosom koda ekranu. Proces grejanja je prikazan promenom boje na displeju.

Zamena filtera? Nova boca CO2?

Ekran Vam daje jasna uputstva o tome šta je potrebno uraditi, i prikazuje status pojedinačnih komponenti uređaja u bilo kom trenutku.

Uz integrisani režim uštede energije i automatsko higijensko ispiranje, RE.SOURCE PREMIUM i RE.SOURCE PREMIUM + nude svojim korisnicima dodatnu ugodnost i sigurnost. Željeni intervali uštede energije i ispiranja mogu se definisati pomoću veb interfejsa. Ako se uređaj ne koristi 72 sata, na ekranu se automatski pojavljuje poruka i može se izvršiti higijensko ispiranje kako bi se sprečilo stvaranje mikroba u ranoj fazi. Redovni izveštaji o statusu daju blagovremene signale kada su neophodni promena filtera i uklanjanje kamenca.

RE.SOURCE se montira u nekoliko koraka, pričvršćivanjem slavine i donje jedinice direktno na cev za vodu u kuhinjskom elementu. Sve što je potrebno za optimalno odvođenje toplote je ventilacioni otvor na ploči na koju se donja jedinica polaže.

Pojedinačne komponente RE.SOURCE lako se čiste i zamenjuju. Kada se ugljen dioksid potroši, u jedinici ispod radne ploče mogu se koristiti standardne boce sa CO2 od 425g. Takođe, boce sa 2 kg, 6 kg ili 10 kg CO2 se mogu povezati i putem spoljne veze. To čini RE.SOURCE posebno pogodnim za komercijalni sektor. Čišćenje i uklanjanje kamenca su jednostavni: praškom za čiščenje i sredstvom za uklanjanje kamenca. Ovo se može dobiti direktno od REHAU-a ili od nezavisnih dobavljača na Internetu. Održavanje treba obavljati dva puta godišnje u komercijalnom sektoru i jednom godišnje u privatnoj upotrebi.

RE.SOURCE slavina je od januara ove godine dostupna u verzijama BASIC, PREMIUM i PREMIUM + kao dodatak REHAU-ovim rešenjima za sigurno i higijensko snabdevanje pitkom vodom.

Više informacija o ovom proizvodu možete pronaći na: www.rehau.rs