Samostojeće kuhinjske jedinice

by | 6 marta, 2014
Samostojeće kuhinjske jedinice

Da li ste ikada pomislili da imate kuhinju a da ona nije smeštena u nekoj prostoriji? Možda ovo zvuči čudno ali kuhinja je uvek povezana sa posebnom prostorijom u kojoj se priprema hrana.

Pošto zauzimaju prilično puno prostora samostojeće kuhinje su idealne za velike kuće. One su nešto više od jednostavnog kuhinjskog ostrva. Sama struktura samostojeće kuhinje je takva da se ona može postaviti bilo gde i može se koristiti kao zasebna struktura, kao kuća u kući, pri čemu se spoljni zidovi mogu upotrebiti na različite načine.

Samostojeće kuhinjske jedinice slika2 Samostojeće kuhinjske jedinice slika3

Graft Design Studio kreirao je kuhinjsku jedinicu za one koji vole drvo. Sama struktura ima prostor za kuvanje, prostor za odlaganje i rad. Kuhinja se nalazi na sredini prostrane sobe čime postaje neverovatan detalj. Ovim je prostor izdeljen ali nije u potpunosti zatvoren i ostaje prozračan.

Samostojeće kuhinjske jedinice slika4

Ovo je odličan način da se ispuni prostor, a da se pri tome ne naruši koncept otvorenog prostora. Struktura ovog tipa stvara koridor, zid, drugu dimenziju u prostoru, a pri tom se i dalje ponaša kao deo sobe naspram standardnih pregrada.

Samostojeće kuhinjske jedinice slika5

Izvor: kitchenremodelershap.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.