01.06.2013 Kuhinja

Skulpture za uživanje

Gotovo da ne postoji dizajner koji se nije oprobao u kreiranju stolica. Predstavljamo vam i modele koji mogu postati efektni komadi nameštaja u vašem stanu.

Najnovija stolica Filipa Starka, dizajnirana kao spoj tri modela, izrađena od ultralagane plastike, predviđena i za bašte, terase… Seriju stolica Masters proizvodi Kartell, a prodaje se u Novoluxu.

Dizajn stolice BOUM potpisuju Monica Graffeo i Ruggero Magrini. Inovativna, mladalačka stolica italijanskog proizvođača KRISTALIA izražava osoben životni stil. Tapacirana je najsavremenijim materijalima. Dostupna je u više verzija – kao klasična, stolica sa čeličnom okretnom bazom od brušenog nerđajućeg čelika, ili kao barska, sa podesivim visinama sedalnog dela, sa rukonaslonom ili bez njega (www.artenterijeri.com).

Trendi stolice Calligaris stolice

Stolica BAY kompanije Calligaris. Sedalni deo i naslon ispunjeni su poliuretanskom penom i tapacirani kožom. Ram je od hromiranog metala, a tapacirung može biti u crnoj i beloj boji (info: [email protected]).

Stolica serije Frilly izrađena je od transparentnog polikarbonata. Jake boje u kojima se proizvodi daju stolici specifičan izgled. Dizajnirala ju je Patricia Urquiola, a proizvođač je Kartell. Možete da je kupite u salonu Novolux.

Stolica novolux Italijanski dizajn stolica

Istraživanje novih materijala za nameštaj rezultiralo je pojavom nove BCN stolice italijanskog proizvođača KRISTALIA. Sedište je izrađeno od specijalne plastike koja je visoko otporna na habanje i toplotu. Ram može biti od čelika, sa hromiranim završetkom ili u boji sedišta, i drveni (www.artenterijeri.com).
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije