Ugradnim frižiderima unesite inovacije u kuhinju

by | March 16, 2018
Frižider

Kada imamo samo mogućnosti da nam se kuhinja nalazi na jednom zidu onda obično govorimo o frižiderima i zamrzivačima koji se nalaze ispod radne ploče kako bismo uštedeli na prostoru. Bilo da ste u procesu redizajniranja kuhinje ili to planirate,  možete razmisliti o nekoliko ovakvih modela frižidera.

Praktičan frižider Moderan frižider

Ukoliko imate manje mesta u kuhinjskim elementima dobro razmislite koliko tradicionalan visoki frižider zauzima prostora.

Ako volite da kuvate, možda ćete imati utisak da ovi ugradni modeli ne pružaju dovoljno kapaciteta za vaše potrebe. Ovo će naravno zavisiti od broja članova u vašem domu.

Moderan i praktičan frižider Praktičan frižider

U Severnoj Americi u trendu su glomazni frižideri, dok su u Evropi popularni mali, koji su znatno efikasniji.

Sa malim frižiderima ćete morati malo češće da idete u prodavnicu po sveže namirnice, ali naravno imaćete i prednost nebacanja neupotrebljene hrane.

Da li postoje nedostaci ovakvih frižidera?

U zavisnosti od vaših zahteva, kao i kako vaša kuhinja funkcioniše, to je uvek moguće. Prvo i najvažnije standardni pokreti prilikom vađenja iz frižidera će se promeniti, nešto ćete morati da savijete ili da podignete.

U zavisnosti od modela i onoga što želite da stavite, možete imati ograničenja veličina unutrašnjih prostora, tako na primer veća boca ili kutija neće moći da stanu.

Frižider u ladicama Mali frižideri

Još jedna od stvari koja je nedostatak jeste njegova cena, iako su veličinom manji cenja je veća.

I pored svega ovakvi modeli frižidera daju odličnu alternative i mogu da doprinesu neverovatnom izgledu vaše kuhinje.

Izvor: meccinteriors.wordpress.com/