Umetničko staklo na radnim površinama u kuhinji

by | 23 decembra, 2014
Staklene radne ploče

Kuhinju se uglavnom karakteriše prema izgledu njenih delova, šporeta, sudopere i mašine za sudove, frižidera i kuhinjskih elemenata. Ranije je kuhinja tretirana kao prostor za pripremanje obroka, a danas je ona postala srce kuće.

Mnoge aktivnosti se dešavaju u kuhinji, bilo da nam dođu prijatelji na ćaskanje i espreso ili sa decom spremamo neki lep obrok, kuhinja je postala primamljiva i funkcionalna.

Radna ploča od stakla Providna staklena ploča

Jedan od mnogih načina da izrazimo naš ukus u kuhinji je korišćenje radnih površina.

Bilo da su napravljeni od minerala kao što je kvarc, prirodnih materijala kao što je drvo ili laminat, radne površine mogu da obogate naš način života i da uvećaju vrednost naše kuće.

Odabir odgovarajuće radne površine zavisi od onoga šta najviše radimo u kuhinji.

Da bismo zadovoljili kuhinjski dekor koji će biti svakodnevno u upotrebi, trebaće nam tvrd materijal, a ako često organizujete zabave, želećete radnu površinu koja će izgledati elegantno.

Moderna radna ploča Moderna staklena površina

Osim što ima čist, gladak i sjajan izgled, staklena kuhinjska površina nudi mnoge prednosti. Staklo može lako da se iseče u umetničke oblike, ili da se oboji u bilo koju nijansu.

Isto kao i metalne radne površine i staklene daju moderan izgled vašem aktivnom domu. Njegova neporozna površina otporna je na fleke i ona je najlakša za čišćenje.

Staklene radne površine Kuhinja

Ako želite da ugradite staklenu radnu površinu, obraite pažnju da to bude jako staklo, najmanje 2 cm debjine.

Izvor: modernhouseinsight.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.