Uživajte u obedovanju

by | 21 maja, 2013
Mala trpezarija

Osim što su, zahvaljujući svojim dimenzijama, vrlo funkcionalni, rasklopivi stolovi i elegantne stolice daće vašoj trpezariji sasvim nov izgled.
Trpezarijski set soul-90 i akcion-sl iz kolekcije premijum+trend pro zvodi Domitalia, a može da se nađe u salon u Scandinavian design room. Materijali : staklo, hromirani čelik, akril, satinirani aluminijum. Dimenzije stola su 90×90 (+90) cm.

Rasklopiva trpezarija Žuta trpezarija

Stolice congress iz najnovije Calligarisove serije. Proizvode se u više modela. Sedalni deo dostupan je u više boja, izrađen je u plastici, sa metalnim nogarima. Sto convoy sa metalnim nogarima u sjajnom ili mat hromu, sa pločom od laminata , a pravi se u više boja. Dostupan je u nekoliko dimenzija: 130, 180, 230 cm (novolux).
Trpezarijski sto Princess ima metalno postolje, ploču od stakla u beloj ili crnoj boji. Dimenzije: 90×90+45 h 75 cm. proizvodi Com.p.ar (Italija ), prodaje se u salonima Novolux.

Stakleni sto Trpezarijski sto

Sto Corinto iz kolekcije Bontempi casa. Sačinjen je od kaljenog stakla i farbanog čelika. Prodajno mesto stefani mobili.
Proizvođač Com.p.ar u svom programu ima trpezarijski sto (konzola) Magic, koji je dostupan u belom medijapanu ili wenge boji drveta . Dimenzije su mu 120×50+(83/135/187) cm,visina je 75 cm. Stolica divina izrađena je u poliuretanu, u kombinaciji dveju boja: bele i crne ili drap i braon . (Novolux).
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.