Fascinantne mrežice za čaj koje će oduševiti vaše goste

by | December 19, 2013
Mrežice za čaj

Bilo da ste ljubitelj čaja, tražite odličan poklon ili želite da imate zanimljive stvari u kuhinji, mrežice za čaj su zabavan i interesantan način da napravite čaj.

Ako volite čajeve od mikseva biljaka ili pak kupujete čaj koji nije u kesicama, ove mrežice su ono što vam je potrebno kako bi uživali u svakoj šolji čaja.

U obliku ajkulinog peraja

Mrežica za čaj u obliku ajkulinog peraja je sjajan način da napravite čaj, pogotovo ako imate providnu šolju stvorićete efekat kao iz filma Ajkula.

Čovečuljak koji visi na rubu šolje

Fred i prijateji su mali slatki čovečuljci koji vise na rubu šolje i izgledaju kao da se kupaju u kadi dok se vaš čaj lagano priprema.

Probodeno srce sa strelom je oduvek bilo znak ljubavi, a sa ovim možete svojoj ljubavi izraziti i podsetiti je na ljubav svako jutro.

U znaku ljubavi U obliku ribice

Mrežica u obliku ribe je veoma laka za upotrebu i veoma je zabavna.

Za one koji vole robote ovaj robot od nerđajućeg čelika će postati omiljen. Njegove ruke služe da se zakači za ivicu šolje, a kada ga izvadimo imamo posebnu metalnu tacnicu na kojoj robot može da se odmara.

Robot U obliku čigre

Čigra mrežica za čaj je kombinacija mrežice od nerđajućeg čelika i poklopca od plastike koji ima propelere. Kada duvamo kako bi smo ohladili čaj okretaće se i mrežica i time bolje rasporediti aroma po čaju.

U obliku note U obliku ljuljaške

Za muzičare je savršena ova mreživca u obliku note.

Mrežica koja podseća na ljuljašku za ptice dolazi i sa poklopcem čime čaj ostaje duže topao.

Od silikona u obliku ronioca U obliku tireksa

Mrežica od silikona u obliku ronioca je savršen poklon za sve koji vole ronjenje, sufrofanje i pecanje.

Za decu koja vole dinosauruse, ova mrežica u obliku ti reksa je savršena.

Izvor: homeklondike.com