Odlaganje stvari u kupatilu

by | 22 maja, 2018

Prostor za odlaganje u kupatilima često je vrlo mali, ali ako ga dobro organizujete, većinu stvari uspećete lepo da poslažete, a i bićete zadovoljni konačnim izgledom ove prostorije.

Uređenje malog kupatila

Interesantne bočice i posudice možete postaviti na otvorene elemente, a higijenske potrepštine poput toaletnog papira odložite u zatvorene ormariće. U njima možete držati i lekove – tako neće biti izloženi svetlu a i sigurni ste da ih deca neće dohvatiti.


Elementi s policama zauzimaju prostor na podu, što u malim prostorijama može predstavljati problem. Ako je tako, potražite izdignuti ormarić tako da se stvari mogu smestiti ispod njega, ili izaberite zidni element sa ogledalom, koje će vizuelno proširiti prostor.

PROČITAJTE I… Ideje za komode i odlaganje stvari u kupatilu
Peškire, toaletne potrepštine, pribor za negu kose i kozmetika mogu biti odloženi u kolicima sa otvorenim policama. Kolica se lako mogu smestiti tamo gde su najpotrebnija. Proverite da se točkovi nesmetano okreću i da fioke ne zapinju. Najbolje bi bilo da nađete mobilni žičani element koji može stati ispod umivaonika, ako na tom mestu nemate ormarić.
Ako više volite zatvoreni prostor za spremanje stvari, polica s nekoliko fioka za vas je najbolji izbor – boce i posude razvrstajte po visini i stavite ih u odgovarajuće fioke.

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs