5 hrabrih boja za jedinstveni dizajn kupatila

by | October 12, 2022

Ukoliko volite boje i upečatljiv enterijer, nema razloga da ih ne primenite i u kupatilu. Bela i neutralne boje jesu lako prihvatljivo rešenje, ali postoji još najmanje 5 nijansi koje se lako mogu uklopiti u gotovo svaki dizajn.

 

  1. Radosna zelena

 

Jedan od načina da oživite kupatilski prostor i date mu dinamiku jesu zeleni i plavi akcenti.  Kombinujte ih sa neutralnim pločicama, recimo sive boje.

 

2. Vibratno žuta

Još jedan od načina da se igrate sa bojama u kupatilu su tople nijanse, pre svega žuta i narandžasta. Možete je koristiti kao boju za zidove uz belu keramiku ili kao akcente.

 

3.  Neonske boje

Nije preporučljivo da ovaj hrabri dizajn koristite na velikim površinama. Odličan je za zoniranje i odvajanje nekog prostora. Najbolje je koristita ga u kombinaciji sa belom, neutralnom keramikom.

 

4. Nežno roza

Sa ovom bojom već možete dozvoliti poigravanja. Odlična je u kombinaciji sa zlatnim detaljima, drvetom – svime što pruža i dodaje eleganciju.

 

5. Narandžasto

Još jedna smela i topla boja koja može da se uklopi u brojne stilove i da pruži izvrstan dizajn. Važno je samo da je “ugasite” neutralnim dekorom.


slf/gettyimagesplus

Tags: