Atraktivne tuš- kabine

by | 29 maja, 2018

Ako razmišljate o renoviranju kupatila, odnosno ugradnji tuš-kabine – doneli ste dobru odluku.
Odrasli mnogo više vole tuš-kabine nego kade, a najuniverzalniji dizajn u poslednje vreme jeste takozvana tuš-kabina bez granica, u koju se lako ulazi i izlazi. Ideje koje vam ovog puta predstavljamo vrlo su praktične, a pritom unose i savremeni stil u prostor.

Zid fokusa

Najnoviji trend u dizajnu kupatila podrazumeva tzv. zid fokusa. Vlasnici kuća često izdvajaju dosta novca za predivne sanitarije i završne detalje, pri čemu ne razmišljaju da bi jedan dobro osmišljen atraktivni zid privukao više pažnje, čineći čitavu prostoriju originalnom i savršeno dizajniranom. Ako se odlučite da istaknete zid, možete koristiti obične ili mozaik pločice u jarkim bojama, staklene panele, kao i pozadinsko osvetljenje.

PROČITAJTE I… Tuš- kabine- najbolje rešenje

Foto: Guliver/Thinkstock

Kaljeno staklo

Tuš-kabine napravljene od otpornog kaljenog stakla, sa premazom za zaštitu od kamenca, lake su za održavanje tako da uvek izgledaju kao nove. Opremite ih vrhunskim aluminijumskim i hromiranim šinama, šarkama i rukohvatima – uz malo ulaganje imaćete atraktivan i prijatan prostor po sopstvenom ukusu.

Poželjno šarenilo

Svakom od nas potpuno belo kupatilo u jednom momentu izgledalo je beživotno i hladno. Nemojte se plašiti da uneste i neke jarke, smele nijanse u ovu prostoriju. Širok izbor pločica i završnih detalja koji su dostupni u bogatim, zasićenim bojama svakako će pokrenuti vašu maštu.

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Tags: