Crno kupatilo prevazilazi sve granice tradicije!

by | September 21, 2022
crno kupatilo

Crno kupatilo dodaje prostoru više karaktera, naročito kroz izbor elemenata za opremanje u tamnim tonovima!

Iako nas je, pre svega navika i tradicija, navikla da uglavnom biramo belu boju za kupatilo, trendovi se menjaju, a samim tim, sve više nalazimo i predloge za tamna, pa čak i crna kupatila.

Crno kupatilo- ideje

Ako vam je sveukupni tamni izgled kupatila intenzivan, iako je izrazito originalan i predstavlja izbor snažnog karaktera, možete se opredeliti i za delimično tamne elemente, kao što su sanitarije ili nameštaj.

Za one koji pristupaju ovim tamnim rešenjima, klasična bela imaće snažan grafički efekat. Ako odlučite da ostanete na skladnijem i mekšem stilskom rešenju, elementi za kupatilo u crnoj boji se mogu mešati sa materijalima kao što je drvo ili možete kreirati paletu boja počevši od dekorativne keramike.

Tamne nijanse za kupatilo mogu imati različite deklinacije, od sintetičkih materijala do prirodnih kao što je mermer, do metalnih završnih obrada koje podsećaju na industrijski stil. Dekorativne mogućnosti tako odlučne boje u kupatilu mogu se pratiti prema dve moguće šeme: ili stvaranjem kontrasta, ili izgradnjom harmonije u paleti tamnih tonova.

Na primer, u prvom slučaju, za klasično potpuno belo kupatilo, može se naći zanimljiv i jednostavan upečatljiv detalj, umetanjem crne sanitarije.

Druga ideja, s druge strane, je povezivanje okruženja sa premazima dubokih boja ili u mermeru i drvetu sa tamnim nijansama.

 

7 znakova da je kupatilo zastarelo i spremno za renoviranje


ume illus/iStock/Getty Images Plus via Getty Images